(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija - Imera Oy
Imera Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2020

Imera Oy:n toiminta perustuu asiakkaidemme tarpeisiin, tavoitteenamme on ratkaista kaikki teräs-, alumiini- ja RST-rakenteiden haasteet rakennusteollisuudelle, yrityksille ja yksityisille rakentajille.

Imera Oy etsii joukkoonsa

SUUNNITTELIJAA

vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluu teräs- ja alumiinirakenteiden suunnittelua rakennusteollisuuden asiakkaille sekä tiivistä yhteydenpitoa tilaajan kanssa koko suunnittelu- ja valmistusprosessin aikana. Työssäsi toimit asiakasrajapinnassa tehden suunnittelukäyntejä työmaakohteissa. Kohteet sijaitsevat pääosin pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä.

Toivomme hakijoilta aiempaa suunnittelukokemusta sekä taustaa rakennusteollisuudesta. CAD on sinulle tuttu työntekoväline ja omaat muutenkin hyvät tietotekniset valmiudet sekä osaat lukea arkkitehtikuvia ja -piirustuksia.
Henkilönä olet ulospäinsuuntautunut ja sinulle on helppoa toimia asiakasrajapinnassa. Pystyt kuitenkin myös työskentelemään itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Asiakaskohteisiin kuljetaan autolla, joten oma auto tai vähintään B-luokan ajokortti on välttämätön.
Toivomme hakijoilta myös sitoutuneisuutta ja pitkäjänteisyyttä työhön ja yritykseen.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä alansa ammattilaisten kanssa pitkän historian omaavassa yrityksessä.
Hoidamme rekrytointia yhteistyössä Adeccon kanssa. Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana, joten lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen nopeasti. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon henkilöstökonsultti Pirkka Lind, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi.