(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija, hyttisysteemi
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

SUUNNITTELIJAA

sisustussuunnitteluosastolle.


Tehtäviisi kuuluu

Hytti on matkustajakokemuksen kannalta yksi olennaisimpia osa-alueita (ns. systeemejä). 

Sisustussuunnitteluosastollamme on oma tiimi, joka huolehtii, että hytti- ja parvekekokonaisuus täyttää tekniset vaatimukset ja laivarakentamista koskevat säännöt. Työsi sisältää suunnittelua, koordinointia, ongelmien ratkaisua ja tuotannon tukemista. Suunnittelija on mukana koko hankkeen ajan sopimusvaiheesta laivan valmistumiseen saakka.

Me haemme nyt tähän joukkoon suunnittelijaa, jolla on halua kasvaa ja kehittyä systeemivastuulliseksi. Sinun työtehtäväsi ryhmässä muokkautuu ja kehittyy kokemuksen mukaisesti. 


Toivomme hakijalta

Toivomme, että olet oma-aloitteinen ja innokas oppimaan. Haluat olla mukana luomassa positiivista henkeä ja olla yksi tärkeä osa tulevaisuuden laivanrakentamista.

Lisäksi toivomme, että sinulla on tekninen koulutus (ins./DI) ja aiempaa kokemusta suunnittelutehtävistä ja erilaisista suunnitteluohjelmista. 

Edellytämme hakijalta hyvää suullista ja kirjallista englanninkielen taitoa.

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Tässä tehtävässä pääset osaksi Sisustussuunnittelun koko ajan kehittyvää osastoa. Tällä hetkellä kehitämme mm. 3D-suunnitteluprosessia, jotta voimme palvella asiakkaitamme paremmin.

Panostamme työyhteisöön, jossa jokaisella on mahdollisuus hyödyntää omia vahvuuksiaan ja kehittyä osana ympäröivää tiimiä.

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Hanna Malmlund
Design Manager
040 5335 053 (lisätietoja voi kysellä arkisin 4.11.-15.11. klo 15-16)
hanna.malmlund@meyerturku.fi