(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija huoltokirjatiimiin
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020
Keskitetyt palvelut etsivät huoltokirjatiimiin sähköisten huoltokirjojen suunnittelijaa.

Tehtävät koostuvat huoltokirjojen suunnittelusta ja ylläpidosta, projekteista, kohdekäynneistä ja asiakasyhteistyöstä. Sähköisten huoltokirjojen suunnittelua varten kohdekäynneillä kerätään tietoa huoltosuunnitelmiin, palvelupaketteihin ja konekortteihin. Lisäksi paikannetaan ja dokumentoidaan huollettavat koneet ja laitteet sekä piha-alueet. Kerättyä tietoa hyödynnetään paikantamispiirustusten ja pihan puhtaanapitokarttojen piirtämisessä. Toimit yhteistyössä ulkoisten asiakkaiden (mm. isännöitsijät, tilojen käyttäjät) sekä Palmian eri toimijoiden kanssa.

Toivomme että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävä edellyttää hyviä tietoteknisiä taitoja. Huoltokirjojen ylläpitäjänä tunnet kiinteistöjen teknisen laitekannan ja osaat lukea rakennus- ja LVISA-piirustuksia ja sinulta löytyy kokemusta CAD-piirtämisestä.

Mikäli olet halukas työskentelemään tiimissä, jossa arvostetaan yhteistyökykyä ja hyvää yhteishenkeä sekä asiakaslähtöisyyttä, oma-aloitteisuutta ja luotettavuutta, olet etsimämme henkilö.

Työpiste sijaitsee Duetossa osoitteessa Läkkisepäntie 23, 00620 Helsinki.

Tehtävä on määräaikainen ja voimassa 31.12.2020 saakka.

Tehtävän aloitus heti tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Jukka Korkeakunnas, s-posti jukka.korkeakunnas@palmia.fi, p. 040 7603711.

Palmia on kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Monimuotoisessa yrityksessä työskentelee n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi.