(Poistunut julkaisusta)

SUUNNITTELIJA HARJOITTELIJA
Voimatel Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Haemme Jakeluverkot-liiketoimintaan määräaikaisia

SUUNNITTELIJA HARJOITTELIJOITA

kesäkauden 2020 kestävään työsuhteeseen sähköjakeluverkkosopimusten mukaisiin suunnittelutehtäviin Toivalaan, Kuopioon, Varkauteen, Joensuuhun, Iisalmeen ja Suonenjoelle. Tulet toimimaan itsenäisesti sekä suunnitteluvastaavan tukemana. Vastaat tehtävässä Sinulle nimettyjen kohteiden sähköverkoston teknisestä mitoituksen toteuttamisesta ja materiaalioptimoinnista sekä maastosuunnittelun toteutuksesta maastossa suunnitteluohjelmistoilla kustannustehokkaasi ja asiakaslähtöisesti. Tehtävässä tarvitset myös dokumentoinnin osaamista.

Tehtävän suorittaminen edellyttää sähköalan AMK-insinöörin käynnissä olevia opintoja. Lisäksi sinulla on jo sähköjakeluverkkotuotteiden tuotetuntemusta, pien- ja suurjänniteverkon (0,4 – 20 kV) suunnittelun kokemuksen jakeluverkkotöissä katsomme eduksi, tunnet maankäyttö- ja viranomaislupakäytännöt sekä sähkö- ja työturvallisuusmääräykset ja -ohjeet, sinulla on taloudellinen ajattelutapa ja tehtävän edellyttämä hyvä tietotekninen osaaminen sekä tietoteknisten suunnittelujärjestelmien tuntemusta. Lisäksi toimit asiakaslähtöisesti ja Sinulla on hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot. Sinulla on hyvä paikallistuntemus ja kyky työskennellä maastossa sekä matkustusvalmius.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän kasvuhakuisessa yhtiössä, jossa on tekemisen meininki. Pääset kesätöiden ajaksi osaksi asiantuntevaa työyhteisöä. Voimatelissa tiimissä autamme toisiamme ja jokaiselle persoonalle löytyy paikkansa. Joku meistä voi etsiä juuri sinua tiimiinsä.

Olemme mukana vastuullinen kesäduunikampanjassa ja tarjoamme kesätyöntekijöillemme asianmukaiset työvälineet. Suhtaudumme työturvallisuuteen vakavasti ja perehdytämme sinut tehtävään. 

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian.