(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija (ennallistaminen ja luonnonhoito), Kuopio
Metsähallitus

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2020

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Henkilöstöä meillä on yhteensä noin 1300 henkilöä ympäri Suomen, arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössä.

Haemme nyt joukkoomme ennallistamisen ja luonnonhoidon suunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Järvi-Suomen luontopalvelut -yksikköön, ajalle 19.10.2020-31.12.2021. Työn aloitus sopimuksen mukaan. Rekrytointi toteutuu vain, jos eduskunta hyväksyy budjetin joulukuussa ja siten osoittaa tarvittavat määrärahat. On kuitenkin mahdollista, että Ympäristöministeriön myöntämän tulevaisuusinvestointirahoituksen niin salliessa tehtävää voidaan määräaikaisuuden päättyessä jatkaa jopa vuoden 2022 loppuun. 

Suunnittelijana tehtäviisi kuuluu erilaisten elinympäristöjen (suot, metsät, sisävedet, perinnebiotoopit) ennallistamisen ja luonnonhoidon toimenpidesuunnittelu, urakoitsijoiden kilpailutukseen osallistuminen sekä toteutukseen ja sen dokumentointiin liittyvät työt osana Helmi-ohjelmaa. Teet toimenpidesuunnittelua sekä ennallistamisen ja luonnonhoidon toteutuksen työn ohjausta eri puolilla Pohjois-Savoa ja tarvittaessa osissa läntistä Pohjois-Karjalaa. Tehtävän toimipaikka on Kuopio.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutustaustaa, hyviä maastossa liikkumisen taitoja, paikkatieto-osaamista, aikaisempaa kokemusta vastaavista töistä sekä B-ajo-oikeutta. Teet tiivistä yhteistyötä oman tiimisi kanssa, joten tarvitset hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, ja koet viestinnän olevan osa työtäsi. Toisaalta työskentelet osin maastossa, jossa itsenäinen työ on sinulle luontevaa. Sinulla on aktiivinen ja kehittymismyönteinen työote, ja osaat organisoida omat tehtäväsi sujuvasti aikataulujen mukaan. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa, osana Luontopalveluja. Metsähallitus tukee henkilöstön hyvinvointia liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin, terveydenhuoltoon ja vapaa-aikaan liittyvillä henkilöstöeduilla. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella. 

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 9.10.2020 osoitteessa http://www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään hakemukseen myös CV:si. 

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävistä. Kysymyksiisi vastaavat: erikoissuunnittelija Suvi Haapalehto, puh. 040 824 2943 ja luonnonsuojelupäällikkö Jouni Penttinen, puh. 040 775 3902 (24.9-2.10. välisenä aikana).