(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija, digipedagogiikka
Oulun yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Etsimme nyt tietohallintopalveluihin

SUUNNITTELIJAA

rakentamaan yliopiston digitaalista oppimisympäristöä kanssamme.

Haemme asiantuntijajoukkoomme innostunutta ja oppimiskykyistä tulevaisuuden ammattilaista. Tarjoamme sinulle kehittyvän ja laajan työskentely-ympäristön, jossa päätehtävänäsi on osallistua opetuksen IT-palvelujen järjestämiseen, suunnitteluun ja kehittämiseen. Tehtävän ytimeen kuuluvat pedagoginen videotuotanto ja videoviestintäpalvelut, digitaalisen oppimisympäristön (Moodle) kehittäminen ja tuki, digitalisaation seuraaminen ja erilaisten sähköisten välineiden kokeileminen ja digipedagogisen käytön suunnittelu. Vastuullesi kuuluu myös koulutustehtäviä.

Tehtävään valittavalta edellytetään korkeakoulututkintoa, uuden omaksumiskykyä, korkeakoulupedagogista silmää, esiintymisvalmiutta ja sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Näyttö digipedagogisesta kehittämisestä ja ohjelmointiosaaminen lasketaan eduksi.

Tehtävän palkkaus sijoittuu yliopiston palkkausjärjestelmän vaativuustasolle 8 - 9. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on korkeintaan 50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan, kuitenkin aikaisintaan 1.9.2019 alkaen. Tehtävä on vakituinen ja siihen sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Jos opetus, sen kehittäminen ja digipedagogiikka ovat lähellä sydäntäsi, olet todennäköisesti etsimämme tekijä! Haluatko sinä olla mukana kehittämässä yliopisto-opetuksen tulevaisuutta? Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi sekä muut mahdolliset liitteet sähköistä hakulomaketta käyttäen viimeistään 20.6.2019.

Lisätietoja antaa tietohallinnon opetuksen IT-palveluiden palvelupäällikkö Paula Vaskuri paula.vaskuri(at)oulu.fi, puh. +358504111600.