(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija 3D mallinnus- ja kaapelireititystehtäviin
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Meyer Turku Oy (Turun telakka) vahvistaa perussuunnitteluorganisaatiotaan tulevaisuuden laivaprojektien suunnittelemiseksi ja toteuttamiseksi. Tarjoamme kiinnostavia ja monipuolisia tehtäviä laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla ja haemme teknisen koulutuksen saaneita ja jo muutaman vuoden työkokemuksen omaavia henkilöitä. 

Haemme nyt

SUUNNITTELIJAA 3D MALLINNUS- JA KAAPELIREITITYSTEHTÄVIIN

sähkösuunnitteluosastolle. 


Tehtäviisi kuuluu

Suunnittelijana sähkösuunnittelussa työtehtäviisi kuuluu muun muassa reititysten ja tilavarausten suunnittelu sekä kaapelireititykset ja kaapelitarpeen ennustaminen ja seuranta. Lisäksi laadit perussuunnittelun kaavioita ja järjestelypiirrustuksia. 

Tehtäviisi kuuluu myös laivan kaapeliverkon ja sähkökomponenttien sijoittelu sekä hallinnointi 3D-mallissa. Samalla pääset osallistumaan työmenetelmien ja työkalujen kehittämiseen. 


Toivomme hakijalta

Toivomme, että sinulla on tehtävään sopiva tekninen koulutus sekä Autocad- ja Microsoft -ohjelmistojen osaamista. Lisäksi toivomme, että sinulla on tuntemusta 3D -suunnitteluohjelmista.  

Toivomme myös, että tuot hyvien yhteistyö- ja vuorovaikutustaitojesi myötä osaltasi hyvää yhteishenkeä tiimiin. Tehtävässä menestyminen edellyttää suullista ja kirjallista englannin sekä suomen kielen taitoa. 

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Tiina Sjöström
Engineering Manager
puh. 0443006985

Soittoajat:
15.7. klo 13-15,
19.7. klo 13-15 ja
1.8. klo 14-16.