Suunnitteleva projektipäällikkö, kokoaikainen, A-insinöörit Civil Oy, useita paikkakuntia
A-Insinöörit Civil Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.4.2021
Löytyykö sinulta substanssiosaamista siltasuunnittelusta? Haluatko uusia haasteita projektinvetotehtävien parissa? Etsitkö työpaikkaa, jossa aidosti panostetaan työntekijöiden viihtyvyyteen? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme suunnitteleva projektipäällikkö! 
 
Etsimme sinua 
Me Clevryllä etsimme asiakkaallemme, A-insinöörit Civil Oy:lle, suunnittelevaa projektipäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Tampereelle tai Espooseen, mutta myös muut paikkakunnat ovat tilanteen mukaan mahdollisia. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan asiakkaalle. 
    
Suunnittelevan projektipäällikön tehtävässä vastaat mm. asiakas- ja sidosryhmäviestinnästä sekä siltasuunnitteluprojektien ohjaamisesta. Työnkuva on mukautettavissa osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaisesti, ja tehtävässä on mahdollisuus painottua enemmän myös suunnittelutehtäviin. Oman mielenkiintosi mukaan voit suunnata joko siltasuunnittelun uudispuolelle tai ylläpitoon. Työssä on mahdollisuus myös esimiestehtäviin.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva insinöörikoulutus (DI/AMK) sekä vähintään viiden vuoden työkokemus siltasuunnittelusta. Omaat hyvät tekniset taidot FEM-laskentaohjelmien parista ja sinulla on kokemusta alan muista ohjelmista, kuten Autocadista tai Tekla Structuresta. Lisäksi 3D-mallinnus -osaaminen katsotaan eduksi. Tehtävässä vaaditaan suomen kielen taitoa.
 
Asiakasyritys 
A-Insinöörit Oy auttaa asiakkaitaan onnistumaan rakentamisen hankkeissa. Erinomaisen lopputuloksen lisäksi A-Insinöörit Oy:lle on tärkeää tapa, jolla siihen päästään. Asiat tehdään yhdessä ja pyritään parempaan kuin mitä asiakkaat odottavat. A-Insinöörit tarjoaa ison suunnittelu- ja konsulttiyrityksen edut, mutta pienen talon ennakkoluulottomuuden, innon ja tilaa vaikuttaa yritykseen ja koko toimialaan.

A-Insinöörit - ihmisiä, joiden kanssa rakennat rohkeasti parempaa. Lisätietoja A-Insinööreistä ja rakennesuunnittelun, rakennuttamisen ja ympäristö- ja yhdyskuntarakentamisen toimialoista: https://www.ains.fi/

Pääasialliset tehtävät 
 • Projekti-, henkilöstö- ja suunnittelutyön ohjaus projektipäällikkönä
 • Asiakas- ja sidosryhmäviestintä ja -yhteistyö
 • Esimiestehtävät
 Odotamme sinulta 
 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa (DI/AMK)
 • Vähintään viiden vuoden kokemusta siltasuunnittelusta
 • Hyvää teknistä osaamista FEM-laskentaohjelmista (LUSAS Bridge, Sophistic, R-Frame) sekä muista alan ohjelmista, kuten Autocadista tai Tekla Structuresta
 • Hyvää suullista ja kirjallista suomen sekä englannin kielen taitoa 
 Tarjoamme sinulle 
 • Mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi
 • Työpaikan, jossa panostetaan viihtyvyyteen sekä henkilöstön tekniseen osaamiseen
 • Erinomaiset työsuhde-edut 
 • Kannustavan työyhteisön tuen 
 • Yrityskulttuurin, jossa huolehditaan työn ja vapaa-ajan tasapainosta
Hae tehtävään heti! 
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 9.5.2021, mutta nopeus on valttia! Aloitus sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Jesse Saarenpää (jesse.saarenpaa@clevry.com).  
 
Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen. 
 
Lisätietoa rekrytointiprosessistamme 
Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin. 
Meidän kautta hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin. 
 
Lisätietoa Clevrystä 
Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään! 
 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1447205
 • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 9.5.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Jesse Saarenpää (jesse.saarenpaa (a) clevry.com)
 • Sijainti: Tampere