(Poistunut julkaisusta)

Suunhoidon asiantuntija
Tamro Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Haemme Tamron tuotemyynti ja tuoteryhmähallinnan tiimiin suunhoidon asiantuntijaa vakituiseen kokoaikaseen työtehtävään. Työ on itsenäistä sekä liikkuvaa ja vastuualueena on koko Suomi suuriin kaupunkeihin ja pääkaupunkiseutuun painottuen.

Työtehtävässäsi esittelet ja koulutat Tamron apteekkikanavassa edustamia suunhoitotuotteita suunhoidon yksiköissä, apteekeissa, oppilaitoksissa ja tapahtumissa. Ulkoisiin sidosryhmiisi työtehtävässä kuuluvat mm. suunhoidon ammattilaiset ja -opiskelijat, apteekkilaiset ja farmasisti opiskelijat, sairaanhoitajat, ammatti- ja potilasjärjestöt sekä suunhoitotuoteryhmän päämiehet. Tamron sisällä teet tiivistä yhteistyötä suunhoidon tuoteryhmäpäällikön, apteekkiedustajien ja näytevaraston kanssa. Työssäsi liikut pääasiassa työsuhdeautolla tai tietyissä tilanteissa lentäen tai junalla. Tukipisteesi sijaitsee Tamrotalossa Vantaalla.


Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Myynti- ja markkinointiosaamista
  • Suunhoidon osaamista
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa
  • Vuorovaikutus- ja yhteistyökykyä

Lisäksi eduksesi on:

  • ruotsin kielen taito
  • Myyntihenkisyys
  • Neuvottelutaito

 

Työssä menestymisen kannalta on erittäin tärkeä ymmärtää erinomaisesti suunhoitoa ja koulutukseltasi olet todennäköisesti suuhygienisti. Sinulla on myös vahva kaupallinen ajattelutapa sekä mielellään myös näyttöä menestyksellisestä myyntityöstä. Olet ajan hermolla ja kehität itseäsi jatkuvasti ammatillisesti. Tartut rohkeasti erilaisiin tehtäviin ja osaat organisoida omaa työtäsi. Vuorovaikutustaitosi ovat huippuluokkaa ja annat itsestäsi asiakkaille vakuuttavan ja luotettavan kuvan. 

Kiinnostuitko? Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sekä cv.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jori Pisilä, Asiakasryhmäpäällikkö, tiistaina 14.5. klo 12:00-13:00 tai torstaina 16.5. klo 9:00-10:00 p. 040 631 4946


Puhelin: 040 0522 955 Sijainti: Tamrotalo, Rajatorpantie 41 B 01640 Vantaa