(Poistunut julkaisusta)

Suuhygienisti
Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2021

Haemme nyt kahta suuhygienistiä vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen tammikuun lopusta-helmikuun alusta alkaen. Työskentelypaikka sijaitsee YTHS eteläinen -alueella, Helsingin Töölön palvelupisteessä.

Työyhteisömme on asiantunteva ja moniammatillinen, jonka lisäksi asiakaskuntamme on mukavaa ja hoitoon sitoutunutta. YTHS palvelee opiskelijoita päiväaikaan arkisin, meillä ei siis tehdä ilta- yö- tai viikonloppuvuoroja. Työympäristö on vilkas, viihtyisä ja nykyaikainen. Hyödynnämme toiminnassa teknologiaa, joka näkyy suuhygienistin tehtävässä mm. etävastaanottojen muodossa.

Tehtäväkuvaan kuuluu tavanomaisia suuhygienistin töitä mm. seulontatutkimukset, kiinnityskudostenhoito ja terveysneuvonta. Halutessaan suuhygienistin on myös mahdollista tehdä hammaslääkärin avustamista.

Edellytämme tehtävässä Suomessa laillistettua suuhygienistin tutkintoa, jonka lisäksi toivomme työkokemusta alan tehtävistä. Eduksi katsomme ruotsin ja englannin kielitaidon sekä kokemuksen hammaslääkärin avustamisesta. Työyhteisönä arvostamme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä positiivista asennetta. Tehtävän palkkaus on TSN Avainta -työehtosopimuksen HOB -palkkaryhmän mukainen.

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava suuhygienisti Päivi Rämö. Tavoitat Päivin sähköpostilla etunimi.sukunimi@yths.fi

Jätäthän tietosi viimeistään sunnuntaina 17.1.2021. Olemme hakuajan päätyttyä yhteydessä kaikkiin hakijoihin ja rekrytointiprosessissa voidaan hyödyntää etäyhteydellä tapahtuvia haastatteluita, mikäli henkilön sijaintipaikka tai vallitseva tilanne sitä edellyttävät.