Suuhygienisti
Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö (YTHS)

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Haemme nyt suuhygienistiä määräaikaiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Tampereen palvelupisteelle 4.1.2021 alkaen. Määräaikaisuuden peruste on sijaisuus ja se on kestoltaan 4.1.2021-31.12.2021.

Työyhteisömme on asiantunteva ja moniammatillinen, jonka lisäksi asiakaskuntamme on mukavaa ja hoitoon sitoutunutta. YTHS palvelee opiskelijoita päiväaikaan arkisin, meillä ei siis tehdä ilta- yö- tai viikonloppuvuoroja. Työympäristö on vilkas, viihtyisä ja nykyaikainen. Hyödynnämme toiminnassa teknologiaa, joka näkyy suuhygienistin tehtävässä mm. etävastaanottojen muodossa.

Tehtäväkuvaan kuuluu tavanomaisia suuhygienistin töitä mm. seulontatutkimukset, kiinnityskudostenhoito ja terveysneuvonta.

Edellytämme tehtävässä Suomessa laillistettua suuhygienistin tutkintoa, jonka lisäksi toivomme työkokemusta alan tehtävistä. Eduksi katsomme ruotsin ja englannin kielitaidon. Työyhteisönä arvostamme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä positiivista asennetta.

Tehtävän palkkaus on TSN Avainta -työehtosopimuksen HOB palkkaryhmän mukainen.

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Satu Mäkinen sähköpostilla etunimi.sukunimi@yths.fi.

Jätäthän tietosi viimeistään sunnuntaina 29.11.2020. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuajan jälkeen. Rekrytointiprosessissa voidaan hyödyntää etäyhteydellä tapahtuvia haastatteluita, mikäli henkilön sijaintipaikka tai vallitseva tilanne sitä edellyttävät.

HUOM, ilmoitus ja lomake eivät avaudu Internet Explorer -selaimella.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot