(Poistunut julkaisusta)

Suuhygienisti
Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

Haemme nyt suuhygienistiä vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen 4.1.2021 alkaen. Työskentelypaikka sijaitsee YTHS eteläinen -alueella, Lahden uudessa palvelupisteessä.

Työyhteisömme on asiantunteva ja moniammatillinen, jonka lisäksi asiakaskuntamme on mukavaa ja hoitoon sitoutunutta. YTHS palvelee opiskelijoita päiväaikaan arkisin, meillä ei siis tehdä ilta- yö- tai viikonloppuvuoroja. Työympäristö on vilkas, viihtyisä ja nykyaikainen. Hyödynnämme toiminnassa teknologiaa, joka näkyy suuhygienistin tehtävässä mm. etävastaanottojen muodossa.

Tehtäväkuvaan kuuluu tavanomaisia suuhygienistin töitä mm. seulontatutkimukset, kiinnityskudostenhoito ja terveysneuvonta.

Edellytämme tehtävässä Suomessa laillistettua suuhygienistin tutkintoa, jonka lisäksi toivomme työkokemusta alan tehtävistä. Eduksi katsomme ruotsin ja englannin kielitaidon sekä kokemuksen hammaslääkärin avustamisesta. Työyhteisönä arvostamme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä positiivista asennetta.

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antavat vastaava suuhygienisti Jarkko Lankinen ja ylihammaslääkäri Laura Tarkkila. Tavoitat molemmat sähköpostilla etunimi.sukunimi@yths.fi

Rekrytointiaikataulu:

Jätäthän tietosi "hae" -linkin kautta viimeistään sunnuntaina 1.11.2020. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuajan jälkeen. Rekrytointiprosessissa voidaan hyödyntää etäyhteydellä tapahtuvia haastatteluita, mikäli henkilön sijaintipaikka tai vallitseva tilanne sitä edellyttävät.