(Poistunut julkaisusta)

Suuhygienisti, Miun Paikka
Miun Paikka

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2019
Hammasklinikka Miun Paikka on vuonna 2017 Joensuun keskustaan perustettu kahden hammashoitohuoneen yksityinen hammaslääkärivastaanotto.

Haemme asiakkaallemme Miun Paikalle SUUHYGIENISTIÄ Joensuuhun.

Tehtäviisi kuuluvat itsenäinen potilastyö, hammaslääkärin avustus, välinehuolto sekä mahdollisia hallinnollisia tehtäviä. Klinikalla työskentelee suuhygienisti, hammashoitaja, välinehuoltaja, osa-aikaisia hammashoitaja-avustajia sekä kaksi kirurgia ja osa-aikainen hammaslääkäri. Käytössämme on Kanta-yhteensopiva Assident -potilashallinto-ohjelma.

Kyseessä on sijaisuus, työ alkaa 1.1.2020 ja kestää vuoden loppuun. Tehtävä on kokoaikainen, työvuorot sijoittuvat arkisin klo 8-16 välille (paitsi keskiviikkoisin klo 11-19). Työhön sisältyy joskus myös lauantaivastaanottoa. Palkkasi määräytyy Tehyn ja Hammaslääkärien työnantaja yhdistys ry:n välisen työehtosopimuksen mukaan (työtehtävä ja palvelusvuosilisät).

Odotamme sinulta:

- Suuhygienistin koulutusta ja alan työkokemusta
- Osaamista ja motivaatiota laadukkaan hammashoidon antamiseen
- Taitoa kuunnella asiakkaan tarpeita ja löytää niihin sopivat ratkaisut
- Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä itsenäistä otetta työhön
- Täsmällistä ja järjestelmällistä työskentelytapaa
- Halukkuutta jatkuvaan osaamisen kehittämiseen

Eduksesi katsomme:

- Perehtyneisyyden hammaskirurgian avustukseen
- Kokemuksen alan tietojärjestelmien käytöstä

Tarjoamme sinulle:

- Työn upeiden asiakkaiden parissa. Asiakkaiden, jotka arvostavat saamaansa hoitoa ja ansaitsevat parasta mahdollista hammashoitoa.
- Työyhteisön, jossa kuunnellaan ja tuetaan toisia.
- Viihtyisän työympäristön, joka on ensisijainen arvo heti hyvän asiakaspalvelukokemuksen jälkeen.

Rekrytoinnista vastaa Go On Joensuu, mutta työsuhde solmitaan suoraan asiakkaamme kanssa. Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun HR-asiantuntija Satu Pirhonen, p. 050 475 9000 (ma-pe klo 8-16), satu.pirhonen@go-on.fi


Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).