(Poistunut julkaisusta)

Suuhygienisti, (kotihoito)
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Suuhygienisti, (kotihoito)

Työavain 2-215-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 29.03.2019 kello 15:45
Suun terveydenhuolto , . 02150 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut/Suun terveydenhuolto
Suun terveydenhuolto

Tehtävän kuvaus: Haluamme Espoon suun terveydenhuollossa tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista suun terveydenhuoltoa sekä tehdä työtä innostuneessa ja hyvinvoivassa työyhteisössä. Haluatko sinä olla mukana? Etsimme suuhygienistia kotihoidon tueksi vakinaiseen tehtävään 15.4.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävän työskentelyalueena on koko Espoo, toimipiste sijaitsee Espoon keskuksen alueella. Tehtävä on uusi ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa tulevaan työnkuvaasi. Tehtävä sisältää suunterveyden kotihoidon kokonaisuuden kehittämistä ja koordinointia yhdessä Espoon kotihoidon yksikön kanssa sekä asiakastyötä. Lisäksi tehtävänkuvaan voi kuulua kliinistä työtä hoitolassa. Tarjoamme sinulle positiivisen työyhteisön lisäksi KVTES:n mukaisen palkkauksen ja ison talon henkilöstöedut (mm. ruokailuetu, liikunta-/kulttuurietu, työsuhdematkalippu, sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi kattavan koulutus tarjonnan kautta, (stipendikukkaro). Tehtäväkohtainen palkka on 2533,15 € ja mahdollinen työkokemuslisä.


Kelpoisuusvaatimus: Kelpoisuusvaatimuksena edellytämme, että olet suuhygienisti, jolla on suuhygienistin laillistus tai vastaava pätevyys. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa sekä lääkehoitolupaa.

Tehtävässä edellytetään : Toivomme sinulta työkokemusta suuhygienistin tehtävistä, kokemus moniammatillisesta yhteistyöstä katsotaan eduksi. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja verkostoitumistaidot ja loistava palveluasenne. Työ on itsenäistä ja sopii itseohjautuvalle sekä kehittämisorientoituneelle henkilölle. Arvostamme terveydenhuollon tietojärjestelmien ja Office-ohjelmien käyttökokemusta sekä suomen, ruotsin ja englannin kielten taitoa, muu kielitaito on eduksi.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2533,15 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Espoo on noin 280 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen toimintaympäristö. Painotamme palvelujen asiakaslähtöisyyttä ja ennaltaehkäisevää toimintaa sekä kannustamme kuntalaisia omasta terveydestään ja hyvinvoinnistaan huolehtimiseen. Espoon kaupungin suun terveydenhuolto toimii 12 hammashoitolassa eri puolilla kaupunkia. Suun terveydenhuollossa työskentelee n. 300 suun terveydenhuollon ammattilaista. Asiakaskäyntejä on yli 200 000 vuosittain. Kiireettömään hoitoon pääsee kahdessa kuukaudessa. Suun terveydenhuollon tehtävänä on suun terveyden edistäminen hyvinvoinnin osana sekä laadukkaiden, asiakaslähtöisten ja kilpailukykyisten hammashoitopalveluiden tuottaminen sekä luoda edellytyksiä asiakaslähtöiselle johtamiselle. Espoon kaupunki on kaksikielinen. Espoo on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä
Asiantuntija Tarja Kontio
046 877 2429
tarja.kontio@espoo.fi