(Poistunut julkaisusta)

Suuhygienisteja keikkatyöhön
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2018

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen joukkoomme! 

Haemme asiakkaillemme suuhygienisteja pidempiin sijaisuuksiin sekä lyhyemmille keikoille pääkaupunkiseudulle. Työ pitää sisällään kliinistä vastaanottotyötä sekä tarvittaessa hammaslääkärin avustamista ja asiakaspalvelua. Työ on pääsääntöisesti arkisin tehtävää päivätyötä. Muista, että keikkatyössä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa itse työaikoihisi!

Työntekijältä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/1994 mukainen kelpoisuus (laillistettu suuhygienisti). Otamme huomioon haussa myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat. Aikaisempi kokemus alalta katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa sekä joustavuutta ja hyvää yhteistyökykyä. 

Jos olet kiinnostunut tehtävästä, täytä hakulomake sivujemme kautta. Hakemuksessa voit kertoa etsitkö keikkatyötä, vai sijaisuuksia, niin osaamme tarjota sinulle sopivaa työtä. Lisää tietoja tarvittaessa: Mari Uusluoto p. 050 436 5452.