Sustainability Specialist
DB Schenker Suomi

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

DB Schenkerillä työskentelet osana globaalia logistiikan verkostoa, joka yhdistää maailman yritykset ja ihmiset. Laaja verkostomme antaa sinulle mahdollisuuden monipuoliseen urapolkuun sekä merkityksellisten asioiden parissa työskentelemiseen. DB Schenkerillä työskentelee yli 76 000 työntekijää eri puolilla maailmaa, Suomessa meitä on noin 1 300. Arvostamme monimuotoisuutta sekä erilaisia taustoja, näkökulmia ja osaamista. Työskentelemme yhdessä tiiminä - Here to move.

Tavoitteenamme on olla vastuullisuuden ykkönen. DB Schenker Suomessa seuraa Deutsche Bahn-konsernin globaalia tavoitetta vähentää toimintojen suhteellisia hiilidioksidipäästöjä 50 % vuodesta 2006 vuoteen 2030 mennessä sekä olla hiilineutraali toimija vuonna 2050.

Haemme Vantaan Viinikkalaan sijoittuneeseen tiimiin Sustainability Specialistiä vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä ei ole paikkakuntasidonnainen, voit myös työskennellä sinua lähimpänä olevalla toimipisteellä ja etätyöskentelykin onnistuu.

Pääasiallinen tehtäväsi on ympäristöhallintajärjestelmän ylläpito ja kehittäminen ISO 14001-standardin mukaisesti. Tehtävässäsi tulet huolehtimaan konsernin ympäristöraportoinnista, kuljetusten päästöraportoinnista ja vastuullisuusprojektien läpiviemisestä Suomessa. Tuet johtoa ympäristötavoitteiden määrittelemisessä ja näiden saavuttamisessa. Toimit asiakasrajapinnassa vastuullisuusasioiden asiantuntijana.

Odotamme sinulta osaamista ympäristöasioiden hallinnasta ja innostusta kehittää yrityksemme ympäristötavoitteita. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Työskentelet mielelläsi itsenäisesti, mutta omaat hyvät tiimityöskentelytaidot. Sinulla on hyvä paineensieto- ja ongelmaratkaisukyky. Kykenet hyödyntämään tehokkaasti erilaisia IT-järjestelmiä työsi tukena ja omaksut nopeasti uusien järjestelmien käytön.

Eduksi katsotaan lisäksi tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (AMK tai yliopisto). Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Tarjoamme tehtävään valitulle kattavan perehdytyksen tehtäviin sekä mahdollisuuden kehittyä mielenkiintoisten ja monipuolisten työtehtävien parissa kansainvälisessä työympäristössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anni Lemola, Head of Operational Excellence Finland, puh. 010 520 2233 ma 18.1. klo 11-12, ti 19.1. klo 14-15 ja pe 22.1. klo 11-12.

Hae tehtävää 27.1.2021 mennessä täyttämällä sähköinen hakemuslomake.

Professional Development, Total Rewards Package, Work-life Balance, Working Internationally, Working Together

Aloittavalta henkilöltä vaaditaan työterveyshuoltomme suorittama työhöntulotarkastus sekä päihdeohjelmamme mukainen huumausainetestaus. Tiettyihin tehtäviin liittyen toteutamme soveltuvuusarvioinnin.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1414025
  • Tehtäväalue: Maa- ja metsätalous
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: DB Schenker Suomi
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa, Finland