(Poistunut julkaisusta)

Sushikokki lounasravintolaan
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. 
Työllistimme viime vuonna yli
2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia 
työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät
työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit 
rekrytoitua suoraan
asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on 
meille arvokas voimavara.
Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme osaavaa, ruoanlaitosta innostunutta sushikokkia elokuussa alkavaan työsuhteeseen Helsingin Konalaan. Kyseessä on arkityö lounasravintolassa. Kokin tehtäviin kuuluu lounaan valmistus ja yleiset keittiötehtävät. Työssä toimitaan tiiminä yhdessä keittiöapulaisen sekä tarjoiluhenkilökunnan kanssa.

Työvuorot tapahtuvat ma-pe klo 7.30-15 välillä ja viikonloput ovat aina vapaita. Toivomme hakijalta kokin koulutusta ja mielellään aiempaa työkokemusta lounasravintolasta, erityisesti kokemusta sushin valmistamisesta. Eduksi katsotaan myös kokemus/tuntemus muiden maiden ruokakulttuurista!

Työ alkaa mahdollisimman pian ja on toistaiseksi voimassa oleva. Työtehtävään, välineistöön sekä toimintatapoihin koulutetaan etukäteen. Työnkuvaan kuuluu myös itsenäistä työskentelyä ja suunnittelua, joten toivomme hakijalta omatoimisuutta, vastuullisuutta ammattiosaamisen lisäksi. Hygieniapassi on välttämätön!

Jätä hakemus sivuillamme ja kerro aiemmasta työkokemuksestasi ja miten nopeasti voisit aloittaa, niin olemme yhteydessä sinuun! Lisätietoa tehtävästä: Henkilöstöassistentti Aleksandra Jounila aleksandra.jounila@workpower.fi

 

Avainsanat: sushikokki, lounasravintola, päivätyö, keittiö, Helsinki, elokuu, päivätyö, arkipäivätyö,