Sushikokki - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019
Umeshu on intohimoisesti japanilaiselle ruoalle ja juomalle omistautunut intiimi ravintola Töölössä. Jo vuodesta 2008 Umeshussa sushit kuin lämpimätkin annokset valmistettu käsityönä huippulaatuisista raaka-aineista avokeittiössä suoraan asiakkaiden silmien edessä. Sesonkien mukaan vaihtuvalta ruokalistalta löydät perinteisiä japanilaisia annoksia, sekä tietenkin Umeshun tyyliin hiottuja kokonaisuuksia. Voit tutustua tarkemmin ravintolaamme kotisivujemme www.umeshu.fi kautta.

Etsimme nyt kokkia Töölön Hesperian puiston laidalla sijaitsevaan ravintola Umeshuun. Eilakaislan tuottamassa rekrytoinnissa työllistyt suoraan Umeshu Oy:lle toistaiseksi voimassaolevaan kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Sushikokkina

vastaat Helsingin parhaita Susheja (TripAdvisor-arvosteluiden mukaan Umeshu on erinomainen kohde 2016-2018) valmistavan japanilaisen ravintola Umeshun asiakkaiden autenttisista makuelämyksistä korkeatasoisten ruoka-annostesi kautta! Pienessä noin 40 paikkaisessa ravintolassa toimit tehokkaan nelihenkisen tiimin yhtenä kokkina ja tehtäviisi kuuluvat ruoan valmistuksen ohella myös mm. ravintolan siisteyden ylläpito, tuote- ja tarviketilaukset, sekä koko henkilökunnan yhteiset, monipuoliset ravintolan ylläpito- ja kehitystehtävät.

Toivomme Sinulta

Itsenäistä, varmaa ja osaavaa otetta kokin tehtäviin, sekä innostunutta asennetta ja oppimisen halua japanilaista ruokaa kohtaan. Arvostamme, jos omaat valmiiksi hieman kokemusta kokin tehtävistä ja innokkuutta ja motivaatiota kehittyä itämaisten ruokien valmistajana. Aiempaa kokemusta japanilaisen ruoan tai Sushin valmistamisesta et välttämättä tarvitse, sillä Umeshulle riittää, että olet halukas oppimaan! Umeshun avokeittiössä työskennellessäsi olet osaltasi kontaktissa asiakkaisiimme, joten arvostamme Sinulta hyviä asiakaspalvelutaitoja ja mukavaa yhdessä tekemisen meininkiä kiireisen, mutta hyvän yhteishengen omaavan ravintolahenkilökunnan kanssa. Pieni ja nuorekas tuleva tiimisi arvostaa myös iloista ja pirteää asennettasi ja osuuttasi ravintolan rennon rempseän yhteishengen luomisessa.

Umeshu tarjoaa Sinulle

mahdollisuuden päästä mukaan intiimin ravintolan iloiseen tiimiin jakamaan iloa, hyviä kokemuksia ja ainutlaatuisia japanilaisia makuelämyksiä Töölön parhaalle ravintolan asiakaskunnalle! Kokin tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työaikasi sijoittuvat ma-la välille viitenä päivänä- ja iltana viikossa, aukioloaikojen mukaisesti klo 13-23 välille. Joustavana työnantajana Umeshu tarjoaa säännöllisesti vapaita myös viikonloppuisin. Monipuolinen työ pienessä ravintolassa tarjoaa myös työntekijöille erinomaiset mahdollisuudet edetä ja kehittyä uralla eteenpäin vastuullisempiin tehtäviin.
Olisitko Sinä Umeshun uusi kokki? Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 21.10.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan Rekrytointikonsultti Minna Juutilainen p. 030 6090 531 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1300158
  • Tehtäväalue: Hotelli- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.10.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki