(Poistunut julkaisusta)

Sushikokki, Hanko Sushi Redi, Itis ja Jumbo
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019
Hanko Sushin tarina on jo sen nimessä. Nimi kertoo mistä olemme kotoisin: eteläisen Suomen merellisestä Hangosta, jossa kahden miehen intohimo sushia kohtaan synnytti ensimmäisen ravintolamme. Lisäksi nimi kertoo toimintamme tärkeimmän periaatteen. Han-ko on japania ja tarkoittaa sinettiä, henkilökohtaista laatuleimaa.

Henkilökuntamme tunnuslause on "jokainen viilto ratkaisee". Siihen kiteytyy filosofiamme. Teemme kaikki annokset käsin, paikan päällä. Käytämme vain parhaita raaka-aineita. Siksi annoksemme ovat aina uniikkeja ja niissä on tuoreustakuu. Laadukkaan sushin lisäksi Hanko Sushi merkitsee miellyttävää ja rentoa sushi-hetkeä yksin, kaksin, perheen kesken tai isommallakin porukalla. Hanko Sushi on laatuleima, takuu ainutlaatuiselle sushi-hetkelle.

Haemme nyt Hanko Sushi SUSHIKOKKEJA tulevalle kesälle!

Olet vastuullinen, reipas ja laatutietoinen. Olet kiinnostunut japanilaisesta ruokakulttuurista ja haluat tutustuttaa myös asiakkaamme sen saloihin. Arvostamme kalankäsittelytaitoja mutta sushin tekemisestä ei vaadita kokemusta, vaan perehdytämme jokaisen työntekijän tehtäviinsä.

Työt on mahdollista aloittaa toukokuussa ja voit työskennellä elokuun loppuun asti. Tunteja tarjoamme 60- 90h/3vko käytettävyytesi mukaisesti. Kerro mikä sinulle sopisi parhaiten!


Edellytämme sinulta

Halua tuottaa asiakkaillemme elämyksiä
Innokasta asennetta
Ravintola-alan kokemusta tai koulutusta


Tarjoamme sinulle

Upeat kollegat ja työympäristön
Hauskan ja vaihtelevan työn - meillä pääset oppimaan!
Kattavat henkilökuntaedut


Kiinnostuitko?

Oletko sinä etsimämme sushitaituri? Lähetä meille huolellisesti täytetty hakemuksesi ja CV:si samantien. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Heidi Hudson p. 043 827 0668
heidi.hudson@staffpoint.fi


Lisätietoja

Heidi Hudson
Rekrytointikonsultti, HoReCa pääkaupunkiseutu
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
043 827 0668 || 030 047 2000
heidi.hudson@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi