(Poistunut julkaisusta)

Sushikokki, Hanko Sushi, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019
Hanko Sushin tarina on jo sen nimessä. Nimi kertoo mistä olemme kotoisin: eteläisen Suomen merellisestä Hangosta, jossa kahden miehen intohimo sushia kohtaan synnytti ensimmäisen ravintolamme. Lisäksi nimi kertoo toimintamme tärkeimmän periaatteen. Han-ko on japania ja tarkoittaa sinettiä, henkilökohtaista laatuleimaa.

Henkilökuntamme tunnuslause on "jokainen viilto ratkaisee". Siihen kiteytyy filosofiamme. Teemme kaikki annokset käsin, paikan päällä. Käytämme vain parhaita raaka-aineita. Siksi annoksemme ovat aina uniikkeja ja niissä on tuoreustakuu. Laadukkaan sushin lisäksi Hanko Sushi merkitsee miellyttävää ja rentoa sushi-hetkeä yksin, kaksin, perheen kesken tai isommallakin porukalla. Hanko Sushi on laatuleima, takuu ainutlaatuiselle sushi-hetkelle.

Haemme nyt asiakkaallemme Hanko Sushiin sushikokkia, jolla veitset pysyvät kädessä tilanteessa kuin tilanteessa!

Olet vastuullinen, reipas ja laatutietoinen. Olet kiinnostunut japanilaisesta ruokakulttuurista ja haluat tutustuttaa myös asiakkaamme sen saloihin. Arvostamme kalankäsittelytaitoja mutta sushin tekemisestä ei vaadita kokemusta, vaan perehdytämme jokaisen työntekijän tehtäviinsä.

Työt on mahdollista aloittaa sopimuksen mukaan perehtymisjaksolla ja elokuusta lähtien tarjoamme sinulle keskimäärin 90h/3vko. Työn kestosta on mahdollista keskustella. Palkkaus tehtävään on TES:in mukainen.


Edellytämme sinulta

- ravintola-alan kokemusta ja koulutusta
- valmiutta työskennellä vuorossa yksin perehtymisjakson jälkeen
- veitsen käsittelytaitoja


Tarjoamme sinulle

- laadukkaan ruokatuotteen
- työpaikan vain muutaman minuutin metromatkan päässä keskustasta
- hauskan ja vaihtelevan työn - meillä pääset oppimaan!
- kattavat henkilökuntaedut


Kiinnostuitko?

Oletko sinä etsimämme intohimoinen sushitaituri? Lähetä meille huolellisesti täytetty hakemuksesi ja CV:si samantien. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Heidi Hudson p. 043 827 0668
heidi.hudson@staffpoint.fi


Lisätietoja

Nea Nieminen
Rekrytointikonsultti, HoReCa Pääkaupunkiseutu
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 HELSINKI
043 826 8327|| nea.nieminen@staffpoint.fi|| www.staffpoint.fi