Sushi-kokki, StaffPoint Oy
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018
Haemme asiakkaallemme Roihupellon huippumoderneihin kalankäsittelytiloihin

SUSHI-KOKKIA

vakituiseen työsuhteeseen. Kokki valmistaa sushin käsityönä alusta loppuun aina riisinkeitosta lopullisen tuotteen valmisrasioihin pakkaamiseen. Käytössäsi on ensiluokkaisesti varusteltu keittiö ja toivomme sinulta aitoa halua valmistaa asiakkaallemme herkullista ja silmälle iloa tuottavaa sushia.

Työtä tehdään iltapainotteisesti, jolloin vuorot loppuvat viimeistään klo 01. SOPIMUSPALKAN LISÄKSI saat kaupan alan työehtosopimuksen mukaisen yölisän (ma-la 4,31€/h / su 8,62€/h) klo 22-06 välissä tehdystä työstä.


Edellytämme sinulta

- Positiivista ja reipasta asennetta työtä kohtaan
- Mahdollisuutta tehdä myöhäisiä iltavuoroja
- Kokin koulutusta tai vahvaa kokemusta keittiöalalta
- Sushin valmistus- ja kalankäsittelykokemusta
- Hygieniapassia ja voimassaolevaa salmonellatodistusta


Tarjoamme sinulle

- Viihtyisän työympäristön monikulttuurisessa työyhteisössä
- Mahdollisuuden kehittyä työssäsi
- StaffSPECIAL-henkilöstoedut + asiakkaan omat henkilöstöedut


Kiinnostuitko?

Ole nopea! Työntekijävalintoja tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä mahdollisesti jo ennen hakuajan sulkeutumista. Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.


Lisätietoja

Saana Wright
Rekrytointikonsultti, Kauppa
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 78815903
saana.wright@staffpoint.fi


Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1128458
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Tuntityö
  • Hakuaika päättyy: 24.5.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki