(Poistunut julkaisusta)

Support tiimin työharjoittelija
Visma

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019
Kiinnostaako sinua IoT tai turvallisuusala? Etsimme support tiimiin vahvistusta Visma Megaflex Oy:lle.


Visma Megaflex on kiinteistön kulunhallintaan ja turvallisuuteen keskittynyt softatalo. Visma Megaflexin palveluratkaisussa on ohjelmistomoduuleja kulunvalvonnasta työajanseurantaan ja tilavarauksiin. Harjoittelussa syvennyt kulunvalvontamoduuliin ja pääset opettelemaan ja tekemään pääkäyttäjätyötä kulunhallintajärjestelmään.

Hakijalta toivomme, että olet ennen kaikkea kiinnostunut uuden oppimiseen. Työskentelytavoiltasi olet ahkera ja oma-aloitteinen, haluat työskennellä tiimissä mutta osaat ottaa myös vastuuta. Suullinen ja kirjallinen suomen- ja englanninkielen taitosi on hyvällä tasolla. Sinua kiinnostaa turvallisuusalan asiakaspalvelu ja järjestelmän pääkäyttäjänä toimiminen. Sinulla on mielellään alalle soveltuvaa opiskelutaustaa sekä elektroniikan tuntemusta. Työssäsi olet huolellinen ja osaat käyttää mm. exceliä.

Saat työhösi asiaankuuluvan perehdytyksen ja lisäksi pääset tutustumaan ohjelmistoliiketoimintaan ja turvallisuusalaan. Harjoittelujakso kestää kolme-neljä kuukautta. Maksamme harjoitteluajalta palkkaa. Harjoittelu alkaa joulukuussa 2019 tai 20.1.2020 ja sopii erinomaisesti opiskelijalle. Työ on kokopäiväinen ja sijaitsee Helsingissä.


Lisätietoja harjoittelupaikasta saat Matilda Starckilta sähköpostitse matilda.starck@visma.com. Hae pian, kuitenkin viimeistään 9.12.2019 mennessä. Täytämme harjoittelupaikan heti sopivan henkilön löydyttyä.