(Poistunut julkaisusta)

Support Specialist
Barona Customer Service Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2019

Haemme asiakkaallemme Support Specialistia Espoon Leppävaaraan vakituiseen työsuhteeseen!

Support Specialistina vastaat asiakaspalvelusta ja sähköisen laskutuksen tukipalveluista sekä autat asiakkaita ratkomaan ohjelmistoihin liittyviä ongelmatilanteita.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä ihmissuhdetaitoja, ongelmanratkaisutaitoja sekä reipasta asiakaslähtöistä asennetta.

Odotamme sinulta hyviä asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitoja. Olet innokas oppimaan ja haluat kehittää omaa toimintaasi ja olla mukana kehittämässä asiakkaamme toimintaa. Työssäsi kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi. Koulutukseltasi voit olla esim. datanomi tai tradenomi.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen teknisestä asiakaspalvelusta tai vastaavista tehtävistä. Kuitenkin ensisijaisesti asenteesi asiakaspalvelutyön onnistumiseen ratkaisee!

Tehtävään valitulle henkilölle tarjoamme erinomaiset etenemismahdollisuudet kansainvälisessä ja kasvavassa yrityksessä. Haluamme tarjota sinulle erinomaiset menestymisen mahdollisuudet tarjoten kattavan perehdytyksen tehtävään työsuhteen alussa.

Tule mukaan osaksi rentoa ja nuorekasta työympäristöä, joten hae tehtävää jo tänään!