(Poistunut julkaisusta)

Support Specialist
Suomen Kaukokiito

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Miltä tulevaisuuden kuljetus- ja logistiikkaratkaisut näyttävät vuonna 2022? Entä vuonna 2030? Haluaisitko sinä tulla luomaan kanssamme innovatiivisia tulevaisuuden ratkaisuja? Siihen on nyt tarjolla loistava mahdollisuus, sillä etsimme kasvavaan ja ketterään Digital Technologies tiimiimme Support Specialistia 1-tasolle vakituiseen työsuhteeseen.

Kaukokiito on yksi valtakunnan suurimmista kuljetusketjuista, joka on palvellut kasvollisesti suomalaista elinkeinoelämää jo yli 65 vuotta. Me olemme yli 2000 logistiikan ammattilaisen muodostama yhteisö, jota yhdistää intohimo laadukkaisiin kuljetus- ja logistiikkaratkaisuihin, asiakaslähtöiseen kehittämiseen ja kiinnostus uuteen teknologiaan jatkuvan kehityksen mahdollistajana.

Mielenkiintoisessa tehtävässä pääset hyödyntämään ja kehittämään laaja-alaisesti osaamistasi modernien teknologioiden ja IT-tuotteiden parissa osana asiantuntijatiimiä, joka vastaa tietojärjestelmien toimivuudesta sekä tukee loppukäyttäjiä erilaisissa tietoteknisissä haasteissa. Pääasiallinen työtehtäväsi on antaa ensimmäisen asteen teknistä tukea osaston sisällä ja loppukäyttäjille. Tehtäviisi tulee kuulumaan monipuolinen tukityöskentely puhelimitse ja sähköpostin välityksellä sekä mahdolliset lähitukitehtävät. Työhön sisältyy fyysinen päälaitehallinta ja ylläpito sekä lähetyksien toimitus loppukäyttäjille.

Työskentelemme ketterästi ja mahdollisimman vähällä byrokratialla. Työympäristömme on joustava ja värikäs. Meidän tiimipalaverimme eivät ole pelkkää puisevaa neukkarissa istuskelua, vaan niitä voidaan pitää vapaamuotoisemminkin.

Osastomme on kannustava ja innovatiivinen huipputiimi, joka löytää yhdessä ideoimalla uusia ratkaisuja, mutta tukee myös itseohjautuvaa työskentelyä. Kokemuksesi karttuessa pääset laajentamaan tehtäväkenttääsi. Me puolestamme ruokimme motivaatiotasi sopivasti uusilla haasteilla.

Tarjoamme sinulle:

 • rennon ja kannustavan työyhteisön, jossa kukoistaa hurtti huumori ja laadukas tekeminen
 • kattavan ja räätälöidyn perehdytyksen tehtävään
 • joustavat ja yksilölliset työehdot
 • monipuolisen tehtäväkuvan
 • modernit työkalut ja upouudet työskentelytilat Tampereen Myllypurossa
 • hyvät koulutusmahdollisuudet

Tehtävän haltuunottoa tukee alan soveltuva koulutustausta, vahva harrastuneisuus teknologiaosaamisen saralla sekä kokonaisajattelullinen näkökulmaa tietojärjestelmiin. Ennen kaikkea arvostamme oma-aloitteisuutta, positiivista asennetta, innokkuutta oppia uutta sekä joustavaa pantaa kiperissäkin tilanteissa. Odotamme sinulta perusosaamista seuraavista osa-alueista:

 • Windows 10 työasemaympäristöt
 • Microsoft palvelinympäristöt ja Microsoft pilvipalvelut (Office 365-tuotteet)
 • Palvelimien ja järjestelmäympäristön hallinta- ja valvonta
 • Laite- ja järjestelmätestaus

Lisäpisteitä on tarjolla myös seuraavien asioiden perusteista:

 • Tietoturva
 • Microsoft Dynamics NAV
 • TCP/IP

Kiinnostuitko? Saatat olla tähtitiimimme uusin jäsen! Lähetä meille hakemus tehtävään CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteeseen:

https://jobs.talent.dynamics.com/jobs/kaukokiito/3/54/apply

Hakuaika tehtävään päättyy 27.10.2019, mutta pidä kiirettä, sillä täytämme tehtävän heti oikean henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Petri Virkkala, Team Manager, ICT Support, p. 010 510 1814, petri.virkkala@kaukokiito.fi  ja 

Tommi Tarvainen, Team Lead, p. 010 510 1820, tommi.tarvainen@kaukokiito.fi