(Poistunut julkaisusta)

Support specialist
Rocla Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2019

Haemme Järvenpäähän

Support specialistia

Rocla vahvistaa IT-tiimiään ja hakee joukkoonsa asiantuntijaa kehittämään ERP-järjestelmää ja auttamaan liiketoiminnan prosesseihin liittyvien kehityshankkeiden toteuttamisessa. Haemme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää tiimipelaajaa, joka pystyy mukautumaan erilaisiin tilanteisiin ja haluaa olla mukana toiminnan kehittämisessä.

Olet tehnyt ERP-järjestelmien kanssa töitä mahdollisesti ylläpitäjänä, asiantuntijana tai pääkäyttäjänä, ymmärrät järjestelmien periaatteet tuotannollisessa liiketoiminnassa ja saavutat tuloksia työssäsi. Sinulla on vahva halu kehittää toimintaa ja olla mukana nopeasti kasvavan organisaation päivittäisessä tekemisessä. Tulet sujuvasti toimeen erilaisten sisäisten asiakkaiden kanssa ja osaat ilmaista itseäsi sekä suullisesti että kirjallisesti. Kielistä sinulta sujuvat sekä suomi että englanti päivittäisessä käytössä. Arvostat oppimista ja uuden ymmärtämistä ja olet suorittanut korkeakoulututkinnon tai hankkinut vastaavan osaamisen työkokemuksella.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän kansainvälisessä organisaatiossa, innostavan ja kannustavan työympäristön sekä kilpailukykyiset edut.

Lue lisää ja jätä hakemuksesi osoitteesta https://rekry.rocla.com. Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä!