(Poistunut julkaisusta)

Support Specialist
Suomen Kaukokiito

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Support Specialist

Kaukokiito on yksi valtakunnan suurimmista kuljetusketjuista ja yli 2000 ammattilaisen muodostama yhteisö, jossa arvostetaan tekemisen meininkiä ja vilpitöntä kehittymisen halua.

Haluaisitko sinä tulla kanssamme luomaan innovatiivisia logistiikka-alan tulevaisuuden ratkaisuja? Siihen on nyt tarjolla loistava mahdollisuus, sillä etsimme kasvavaan ja ketterään ICT- ja kehitystiimiimme Support Specialistia vakituiseen työsuhteeseen.

Mielenkiintoisessa tehtävässä pääset hyödyntämään ja kehittämään laaja-alaisesti osaamistasi modernien teknologioiden ja IT-tuotteiden parissa osana asiantuntijatiimiä, joka vastaa tietojärjestelmien toimivuudesta sekä tukee loppukäyttäjiä erilaisissa tietoteknisissä haasteissa. Osallistut mm. tietojärjestelmien ylläpitoon ja kehitykseen ja annat toisen asteen teknistä tukea osaston sisällä ja loppukäyttäjille. Lisäksi pääset mukaan toteuttamaan ICT-osaston monipuolisia kehityshankkeita.

Työskentelemme ketterästi ja mahdollisimman vähällä byrokratialla. Työympäristömme on joustava ja värikäs. Meidän tiimipalaverimme eivät ole pelkkää puisevaa neukkarissa istuskelua, vaan niitä voidaan pitää vapaamuotoisemminkin.

Osastomme on kannustava ja innovatiivinen huipputiimi, joka löytää yhdessä ideoimalla uusia ratkaisuja, mutta tukee myös itseohjautuvaa työskentelyä. Kokemuksesi karttuessa pääset laajentamaan tehtäväkenttääsi. Me puolestamme ruokimme motivaatiotasi sopivasti uusilla haasteilla.

Tarjoamme sinulle:

 • rennon ja kannustavan työyhteisön, jossa kukoistaa hurtti huumori ja laadukas tekeminen
 • kattavan ja räätälöidyn perehdytyksen tehtävään
 • joustavat ja yksilölliset työehdot
 • monipuolisen tehtäväkuvan, jossa saat tilaa ja vapautta toteuttaa luovuuttasi ja osaamistasi
 • modernit työkalut ja upouudet työskentelytilat Tampereen Myllypurossa
 • hyvät koulutusmahdollisuudet omien kiinnostuksen kohteiden pohjalta

Tehtävän haltuunottoa tukee alan soveltuva koulutustausta, vahva harrastuneisuus teknologiaosaamisen saralla sekä kokonaisajattelullinen näkökulmaa tietojärjestelmiin. Ennen kaikkea arvostamme hyviä työyhteisötaitoja, innokkuutta oppia uutta sekä joustavaa pantaa kiperissäkin tilanteissa. Lisäksi arvostamme aiempaa kokemusta ensimmäisen tai toisen asteen tuessa toimimisesta sekä projektityöskentelystä. Ymmärrät ja kykenet tuottamaan myös teknistä dokumentaatiota. Toivomme myös, että hallitset perusteet yhdestä tai useammasta seuraavista teknologioista:

 • Windows 10 työasemaympäristöt
 • Microsoft CCM, - palvelinympäristöt, -SQL, - Exchange, Azure -pilvipalvelut, Office 365 ja Sharepoint Online
 • Citrix (Xenapp, NetScaler)
 • Hallinta, valvonta, skriptaus
 • Yrityksen verkkoinfrastruktuuri rauta- ja sovellusnäkökulmista (LAN, WLAN, DHCP, DNS, NGFW, SFTP, valvonta, varmuuskopiointi, kuormantasaus)

Lisäpinnoja on jaossa, mikäli osaamista löytyy yhdestä tai useammasta seuraavista: SD-WAN,HP Enterprise -verkkoratkaisujen hallinta, CLI, verkkotulostusratkaisut, Linuxin palvelinkäyttö, virtualisointiteknologiat, sertifioinnit (Cisco, Microsoft, Citrix, tietoturvaratkaisut), MDM ja HCI.

Kiinnostuitko? Saatat olla tähtitiimimme uusin jäsen! Lähetä meille hakemus tehtävään CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteeseen: tuuli.kiiski@kaukokiito.fi.

Hakuaika tehtävään päättyy 31.10.2018, mutta pidä kiirettä, sillä täytämme tehtävän heti oikean henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Petri Virkkala, Team Manager, ICT Support, p. 010 510 1814, petri.virkkala@kaukokiito.fi

ja Patrick Juuti, System Manager, p.010 510 1822, patrick.juuti@kaukokiito.fi