(Poistunut julkaisusta)

Support Specialist lähitukeen, ITaito Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019
Kiinnostaako sinua työskentely Suomen johtavassa ICT-palveluratkaisuja tuottavassa firmassa? Haemme nyt asiakaslähtöistä Support Specialistia asiakkaallemme ITaito Oy:lle. ITaito on osa Dustin konsernia, joka on pohjoismaiden johtavimpia IT-tuotteiden ja ratkaisujen jälleenmyyjiä. Roolissa työskentelet lähituessa ja ratkot yritysasiakkaiden IT-ongelmia asiakkaiden toimitiloissa pääkaupunkiseudulla. Jos omaat vahvan kiinnostuksen tietotekniikkaa kohtaan, nautit ongelmanratkaisusta ja sinulta löytyy halua oppia ja kehittyä teknisten asioiden saralla, tämä työ voi olla juuri sinua varten! Mikäli, kiinnostuit, haethan pikimmiten.
KUVAUS
Lähituen Support Specialistina tulet osaksi ITaidon Service Desk-tiimiä ja ratkaiset yritysasiakkaiden IT-ongelmia asiakkaiden toimitiloissa. Vastuullasi on mm. Microsoft Office 365-ympäristöt, mobiililaitteet sekä tulostusjärjestelmät. Hoidat palveluongelmaselvityksiä ja asennat ohjelmia ja päivityksiä sekä ylläpidät käyttäjätukea. Vastuullasi on muutamia asiakkaita, joiden luona projektit saattavat kestää pitkiäkin aikoja. Työ on liikkuvaa ja vaatii täten oman auton käyttömahdollisuutta. Päätukikohtasi sijaitsee kuitenkin Vantaalla ITaidon toimitiloissa. Sinun ei tarvitse olla heti valmis tekijä, vaan ITaito valmentaa sinusta ajan kanssa raudanlujan ammattilaisen. Tässä positiossa sinulla on aidosti hyvät urakehitysmahdollisuudet ja voit sisäisesti edetä yhä haastavampiin työtehtäviin.

Töitä teet arkisin aikavälillä 8-18 (7,5 h / päivä). Työajoista sovitaan yhdessä esimiehen kanssa, ja työntekijän toiveita niihin liittyen kuunnellaan.

Tarjoamme


* Ison konsernin tarjoamat laajat urakehitysmahdollisuudet
* Mukavat työtoverit sekä rennon ja avoimen yrityskulttuurin
* Monipuoliset ja omaa kehitystä tukevat työtehtävät
* Hyvät työsuhde-edut
* Kattavan perehdytyksen asiantuntevien teknikkojen opastamana

TYÖNKUVA

* Asiakaspalvelu ja IT-ongelmien ratkominen asiakkaiden toimitiloissa pääasiassa pääkaupunkiseudun alueella
* Palveluongelmaselvitysten hoitamista
* Ohjelmien ja päivitysten asentamista ja käyttäjätukena toimimista; Microsoft-käyttöjärjestelmät ja teknologiat työasemissa, Microsoft office365-ympäristö, mobiililaitteet ja tulostusjärjestelmät

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tietotekniikan opiskelutausta (esim. Datanomi, tietojenkäsittely, IT-tradenomi ym.) tai vahvaa taustaa/harrastuneisuutta tietojenkäsittelyn puolelta
* Ajokortti (B) ja mahdollisuus käyttää omaa autoa työpäivän aikana
* Microsoft-käyttöjärjestelmien (MS Office365-ympäristö) ja teknologioiden tuntemus työasemissa
* Windows-käyttöjärjestelmän tuntemus
* Sujuva suomen ja hyvä englannin kielen taito


Aikaisempi kokemus Service Deskistä tai IT-puolen tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta valinnassa katsotaan eduksi alan työkokemus esim. harjoitteluiden tai kesätöiden parista. Lisäksi eduksi katsotaan ruotsin kielitaito.

Etsimämme henkilö on:


* Vuorovaikutustaitoinen
* Asiakaslähtöinen ja palveluhenkinen
* Ratkaisukeskeinen ja paineensietokykyinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Määräaikainen, 12 kuukautta
* Työmäärä: 37,5 h / viikko
* Sijainti: Asiakkaiden tiloissa pääkaupunkiseudulla + ITaidon päätoimipiste: Rahtitie 3, 01510, Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä ITaidon puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
ITaito ITaito Oy on osa Dustin konsernia. Dustin on Pohjoismaiden johtavimpia IT-tuotteiden sekä niihin liittyvien palvelujen ja ratkaisujen jälleenmyyjiä. Dustinilla työskentelee Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Hollannissa yhteensä 1700 henkilöä. Tilikaudella 17/18 Dustinin liikevaihto oli miljardi euroa. ITaito suunnittelee, toteuttaa ja toimittaa asiakkailleen raskaan sarjan IT-ratkaisuja ja asiantuntijapalveluita.