(Poistunut julkaisusta)

Support Specialist etätukeen, ITaito Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019
Kiinnostaako sinua työskentely Suomen johtavassa ICT-palveluratkaisuja tuottavassa firmassa? Haemme nyt asiakaslähtöistä Support Specialistia asiakkaallemme ITaito Oy:lle. ITaito on osa Dustin konsernia, joka on pohjoismaiden johtavimpia IT-tuotteiden ja ratkaisujen jälleenmyyjiä. Roolissa työskentelet Service Deskissä Vantaan toimistolla ja ratkot yrityksen asiakkailta puhelimitse ja tikettijärjestelmän kautta saapuvia IT-ongelmia. Jos omaat vahvan kiinnostuksen tietotekniikkaa kohtaan, nautit ongelmanratkaisusta ja sinulta löytyy halua palava halua oppia ja kehittyä teknisten asioiden saralla, tämä työ voi olla juuri sinua varten! Mikäli, kiinnostuit, haethan pikimmiten.
KUVAUS
Support Specialistina tulet osaksi Service Desk-tiimiä ja ratkaiset yritysasiakkaiden IT-ongelmia ja palvelinhaasteita toimistolta käsin. Tyypillisenä työpäivänäsi vastailet asiakaspuheluihin ja -sähköposteihin sekä soittelet asiakkaalle takaisin ongelmaselvityksiin liittyen. IT-haasteita saapuu myös tiketteinä toiminnanohjausjärjestelmän kautta, ja asiakkaan haasteen ratkaistaksesi otat ajoittain myös etäyhteyden asiakkaan koneelle. Autat asiakkaita Microsoft Office365 -palvelimeen liittyvissä ongelmissa. Sinun ei tarvitse olla heti valmis tekijä, vaan ITaito valmentaa sinusta ajan kanssa raudanlujan ammattilaisen. Tässä positiossa sinulla on aidosti hyvät urakehitysmahdollisuudet ja voit sisäisesti edetä yhä haastavampiin työtehtäviin.
Töitä teet arkisin aikavälillä 8-18 (7,5 h / päivä). Työajoista sovitaan yhdessä esimiehen kanssa, ja pääset itse esittämään toiveita työaikojesi suhteen.

Tarjoamme


* Ison konsernin tarjoamat laajat urakehitysmahdollisuudet
* Mukavat työtoverit sekä rennon ja avoimen yrityskulttuurin
* Monipuoliset ja omaa kehitystä tukevat työtehtävät
* Hyvät työsuhde-edut
* Kattavan perehdytyksen asiantuntevien teknikkojen opastamana

TYÖNKUVA

* Asiakaspalvelu; puhelimitse ja tikettijärjestelmän kautta saapuvien IT-ongelmien ratkominen Vantaan toimistolla
* Ongelmaselvitystilanteissa asiakkaille soittaminen
* Etäyhteyden avulla ohjelmien ja päivitysten asentaminen ja yleisenä käyttäjätukena toimiminen Microsoft Office365-palvelimen IT-haasteissa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tietotekniikan/IT:n opiskelutausta (esim. Datanomi, tietojenkäsittely, IT-tradenomi ym.) tai vahvaa taustaa/harrastuneisuutta tietojenkäsittelyn puolelta
* Microsoft-käyttöjärjestelmien (MS Office365-ympäristö) ja teknologioiden tuntemus työasemissa
* Windows-käyttöjärjestelmän tuntemus
* Sujuva suomen ja hyvä englannin kielen taito


Aikaisempi työkokemus Service Deskistä tai IT-puolen tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta valinnassa katsotaan eduksi alan työkokemus esim. harjoitteluiden tai kesätöiden parista. Lisäksi eduksi katsotaan ruotsin kielitaito.

Etsimämme henkilö on:


* Vuorovaikutustaitoinen
* Asiakaslähtöinen ja palveluhenkinen
* Ratkaisukeskeinen ja paineensietokykyinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Määräaikainen, 12 kuukautta
* Työmäärä: 37,5 h / viikko
* Sijainti: Rahtitie 3, 01510, Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä ITaidon puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
ITaito ITaito Oy on osa Dustin konsernia. Dustin on Pohjoismaiden johtavimpia IT-tuotteiden sekä niihin liittyvien palvelujen ja ratkaisujen jälleenmyyjiä. Dustinilla työskentelee Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Hollannissa yhteensä 1700 henkilöä. Tilikaudella 17/18 Dustinin liikevaihto oli miljardi euroa. ITaito suunnittelee, toteuttaa ja toimittaa asiakkailleen raskaan sarjan IT-ratkaisuja ja asiantuntijapalveluita.