(Poistunut julkaisusta)

Support Manager
Visma Software Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019
Visma Software hakee asiakaslähtöistä esimiestä Visma Fivaldi sovellustuen tiimiin. Fivaldi sovellustuessa työskentelee kokeneita ammattilaisia neljällä paikkakunnalla. Tiimin vastuulla on tuottaa korkealaatuista palvelua asiakkaillemme monikanavaisten asiakaspalvelutyökalujen avulla.

Esimiehenä vastaat tiimin tavoitteiden saavuttamisesta, toiminnan ja työkalujen jatkuvasta kehittämisestä, henkilöstön johtamisesta ja sparraamisesta sekä operatiivisesta toiminnasta. Tehtävässä edellytetään kokemusta ja vahvoja näyttöjä esimiestyöstä sekä asiakkuuksien johtamisesta. Tiimin esimiehenä sinulla tulee olla selkeä näkemys laadukkaan asiakaskokemuksen tuottamisesta. Tiivis yhteistyö muiden sidosryhmien kanssa on edellytys tehtävässä menestymiseen.

Suhtaudut muutoksiin positiivisesti, olet kokeilunhaluinen ja etsit mielelläsi uusia innovatiivisia ratkaisuja. Analysoit mielelläsi toiminnan kehittämistä eri mittareiden kautta. Omaat myös hyvät sosiaaliset taidot sekä kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Sinulla on vähintään AMK -tasoinen tutkinto ja hyvät tietotekniset perusvalmiudet.

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Sijoituimme suurten yritysten sarjassa kolmannelle sijalle Great Place to Work Finlandin tutkimuksessa. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Tunnetko olevasi etsimämme esimies asiantuntijatiimiimme? Vakuuta meidät ja jätä hakemuksesi viimeistään 30.4.2019. Työpaikka on vakituinen ja mahdolliset sijaintipaikat ovat Vaasa, Jyväskylä tai Helsinki.