(Poistunut julkaisusta)

Support Manager - Integration team
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020
Etsimme tiimiesimiestä ohjelmistokumppanituen tiimiin. Tiimi vastaa integraatio- ja ohjelmistokumppanituesta yhteensä 8 hengen voimin ja toimii asiakaspalvelumme organisaatiossa.

Mitä etsimme?

Olet intohimoinen työssäsi, ja haluat kehittää niin itseäsi kuin tiimiläisten osaamista sekä toimintatapoja. Sinulla on aiempaa kokemusta ohjelmistokumppanituesta tai huolenpidosta ja ymmärrät myös loppuasiakkaidemme liiketoiminnan tarpeita. Toimit tiiviissä yhteistyössä ISV-ohjelman tuotepäällikön kanssa ja varmistat, että pystymme tuottamaan lisäarvoa ohjelmistokumppaniemme avulla loppuasiakkaillemme.

Olet järjestelmällinen ja pitkäjänteinen sekä omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot. Sinulla on myös mahdollisuus kohtuulliseen matkustamiseen työssäsi. Edellytämme kykyä ja valmiuksia toimia yhteistyössä Visman kansainvälisen organisaation kanssa. Tehtävä vaatii hyvää suomen- ja englanninkielen taitoa.

Mitä tarjoamme?

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä.

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi yhdeksänä peräkkäisenä vuotena. Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Asetamme myös korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä.

Mikäli sinulla on näyttöjä onnistuneista työelämän saavutuksista ja esimiestyö on lähellä sydäntäsi, voit olla etsimämme henkilö. Työsuhde on vakituinen ja työpiste sijaitsee Lappeenrannassa tai Helsingissä.

Oletko paras ratkaisu tiimiesimieheksi tiimiimme? Vakuuta meidät ja jätä hakemuksesi 30.3. mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Customer Service Director Ville Kuusela, ville.kuusela@visma.com.

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli asiantuntijaa 200 Helsingissä, Lahdessa ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Yrittäjähenkinen draivi ja monikansallinen konserni luovat ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.