(Poistunut julkaisusta)

Support Engineer
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019

Etsimme kansainväliselle teollisuuden alan asiakasyrityksellemme Support Engineeriä alustavasti vuoden kestävään työsuhteeseen.

Support Engineeringin työtehtäviin kuuluu teknisen tuen tarjoaminen asiakkaille ongelmatilanteissa, jonka lisäksi raportoit ilmenevistä ongelmista. Ratkaiset asiakkaiden ongelmia itsenäisesti tai ohjaat ne eteenpäin. Tehtävä sopii hyvin uraansa aloittelevalle insinöörille.

Toivomme sinulta kykyä toimia asiakkaiden kanssa ja halua auttaa heitä teknisten haasteiden parissa. Koulutustaustasi voi olla ammattikorkeakoulu- tai yliopistotasoinen (esim. insinööri/DI), jonka lisäksi IT- osaamisesi on hyvällä tasolla. Pystyt työskentelemään tehokkaasti ympäristössä, jossa sinulla on monta tehtävää päällekkäin. Englannin kielen osaaminen on välttämätöntä niin suullisesti kuin kirjallisestikin, sillä asiakkaita on ympäri maailman.

Toivomme edellä mainittujen vaatimusten lisäksi aidosti innokasta asennetta tarttua toimeen haastavissakin tilanteissa, joissa koetellaan ongelmanratkaisukykyäsi. Tarjoamme nyt hyvän mahdollisuuden päästä inspiroivaan ja kansainväliseen, uutta teknologiaa hyödyntävään teollisuuden alan yritykseen.

Jos sinulla kysyttävää tehtävään liittyen, ole yhteydessä Baronan Karoliina Krögeriin (050 5151857), mielellään tiistaisin 13-15.