(Poistunut julkaisusta)

Support Consultant, kokoaikainen, Basware Oy, Espoo
Basware Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2020
Oletko valmis seuraamaan laskujen kulkua järjestelmässä ja auttaa niitä löytämään perille? Löytyykö sinulta tässä roolissa hyödyllisiä pehmeitä taitoja, kuten sinnikkyyttä, hyvät kuuntelutaidot ja silmää yksityiskohdille? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme laskutusohjelman tekninen tukihenkilö!
 
Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Basware Oy:lle, ongelmanratkaisukykyistä Support Consultanttia vakituiseen työsuhteeseen Espooseen. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Baswarelle Studentworkin kautta. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.
 
Teknisen tukihenkilön tehtävässä toimit laskutusohjelman parissa ja pääset vaikuttamaan prosessien toimivuuteen. Tässä tehtävässä tärkeintä ei ole syvällinen IT-osaaminen vaan päättäväinen asenne haasteiden ratkaisemiseksi. Roolissa menestymistä tukevat tärkeimmät pehmeät taidot ovat sinnikkyys, yksityiskohtaisuus ja kuuntelutaidot.

Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden päästä monipuoliseen tukityöhön arvostetussa yrityksessä. Tarjoamme haasteellista työtehtävää kansainvälisessä, nopeasti kasvavassa ja menestyvässä pörssiyrityksessä. Hyvä tiimihenki, dynaaminen työilmapiiri ja korkea ammattitaito ovat tiimimme kantavat voimat. Basware menestyvänä kansainvälisenä yrityksenä tarjoaa hyvät puitteet oman ammattitaidon kehittämiselle ja uran eteenpäin viemiselle. Tervetuloa jatkamaan menestystä kanssamme!
 
Pääasialliset tehtävät
 • Selvität laskujen reittiä laskutusohjelmassa
 • Ratkaiset asiakkaiden ongelmia
 • Hoidat itsenäisesti asiakaskontakteja
 • Tuet työlläsi Baswaren ja heidän asiakkaiden toimintaa
Odotamme sinulta
 • Sopivaa koulutustaustaa (esimerkiksi datanomi tai tradenomi)
 • Sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa
 • Proaktiivista työotetta ja tahtoa haasteiden selättämiseen
 • Kiinnostusta IT-alan tukipalveluita kohtaan
 • Ymmärrystä yritysten välisestä laskuliikenteestä
Tarjoamme sinulle
 • Haasteellisen ja vaihtelevan työtehtävän
 • Kansainvälisen ja dynaamisen työilmapiirin
 • Mahdollisuuden nähdä menestyvän pörssiyhtiön arkea
 • Ammattitaitoiset kollegat ja hyvän tiimihengen
 • Puitteet oman ammattitaidon ja uran kehittämiselle

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 12.11.2020, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Marjukka Laakso (marjukka.laakso@studentwork.com). Huomioithan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Studentworkilla uskomme, että työssä menestymiseen ei välttämättä aina tarvita pitkää työkokemusta, vaan pehmät taidot ja halu kehittyä kantavat pitkälle. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu persoonallisuusarviointi, joka kartoittaa roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa lyhyemmänkin työkokemuksen omaavia osaajia tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.
Meidän kautta hakiessasi saat tekemääsi persoonallisuusarvointiin perustuvan henkilökohtaisen palauteraportin myös itsellesi myöhempää käyttöä varten. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Studentwokilla että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Studentworkista
Studentwork on pehmeisiin taitoihin keskittyvän rekrytoinnin johtava toimija, joka toimii pohjoismaisesti sekä työnhakijoiden että työnantajien luotettuna neuvonantajana.
Me autamme työnhakijoita löytämään oman unelmatyönsä tunnistamalla heidän pehmeät taitonsa sekä piilevän potentiaalin. Käyttämiemme persoonallisuusarviointiemme avulla pystymme tunnistamaan työnhakijoiden vahvuudet paremmin sekä vähentämään heidän osaamiseensa liittyviä ennakkoluuloja.
Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!