(Poistunut julkaisusta)

SUPPLY & PRODUCTION PLANNER
Arla Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

Tehtävässä vastaat tuontituotteiden tilaamisesta Arlan meijereiltä Sipoon keskusterminaaliin kysynnän ja varastotilanteen perusteella. Seuraat myyntipiikkejä ja huomioit erikoistilanteet kuten promootiot ja sesonkivaihtelut. Olet päivittäin yhteydessä tarvesuunnitteluun, tuotevarastoon ja muihin sidosryhmiin talon sisällä. Tehtävässäsi hoidat myös tuoremaidon tuotannonsuunnittelua sekä raakamaidon suunnittelua yhteistyössä muiden suunnittelijoiden kanssa.

Lisäksi vastaat reklamaatio prosessista pakkausmateriaalien sekä raaka-aineiden osalta ja sinulla on tärkeä rooli S&OP (Sales and operations planning) prosessissa.

Materiaalivirroista kiinnostunut analyytikko

Sinulla on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai opintosi ovat loppusuoralla. Työkokemus esimerkiksi meijerin tuotantotehtävistä, logistiikasta tai täydennyssuunnittelusta antaa valmiuksia tämän tehtävän hallintaan. SAP/APO ohjelmien tuntemus katsotaan eduksi. Excel on päivittäinen työkalusi siinä missä englannin kielen taito ja hyvät vuorovaikutustaidot.

Toimit suunnitelmallisesti ja kykenet itsenäisesti ohjaaman työtäsi. Olet analyyttinen ja kykenet hahmottamaan kokonaisuuksia. Ongelmien toteamisen sijaan pyrit ratkaisukeskeiseen toimintaan. Tilanteet saattavat muuttua nopeasti päivän aikana, joten olet joustava ja kykenet säilyttämään malttisi myös hektisissä tilanteissa.

Tuotteita jokaisen suomalaiseen arkeen

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn tuotteiden parissa, jotka kuuluvat jokaisen suomalaisen arkeen. Tuotteitamme nautitaan vuoden jokaisena päivänä, oli kyse sitten jogurtista aamiaspöydässä, tilkasta maitoa kahvissa, ruonvalmistuskermasta tai ihan rehellisestä lasista hyvää ja raikasta maitoa. Kaikia näitä valmistamme Sipoon meijerissä.

Teemme määrätietoisesti työtä hyvän työilmapiirin ja turvallisen työympäristön eteen. Toimitiloistamme löydät niin kuntosalin kuin uima-altaan sekä aktiiviset duunikaverit, joista saat seuraa niin salille, salibandykaukaloon kuin juoksulenkille.

Odotamme hakemustasi palkkatoiveineen 10.7.2019 mennessä.