(Poistunut julkaisusta)

Supply Chain Planner
SOK

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

SOK:n Vähittäiskaupan ketjuohjauksen vastuulla on S-ryhmän vähittäiskaupan kehittäminen ja ohjaus valtakunnallisesti. Asiantuntijaorganisaatiomme tehtävänä on kehittää toimintamalleja, joilla helpotetaan käytännön työtä toimipaikoissa ja varmistetaan liiketoiminnan jatkuva uudistuminen.

Tavaravirran ohjauksen tiimissämme on paikka uudelle työkaverille. Täydennyssuunnittelijana tulet varmistamaan kanssamme Prismoissa, S-marketeissa, Sale- ja Alepa-myymälöissä, ABC-marketeissa, Food Market Herkuissa ja Kodin Terroissa myytävien päivittäis- ja käyttötavaroiden kokonaistavaravirran ohjauksen toimivuuden ja toimitusketjun kustannustehokkuuden kehittämisen. Tiimin vastuulla on kokonaistavaravirran optimointi (simulointi, ennustaminen ja volyymin ohjaus) myymälöiden, tavarantoimittajien, logistiikan ja S-ryhmän keskusvarastojen tarpeet huomioiden. Keskeisenä osana tavaravirran ohjausta vastaamme myös toimittajakohtaisten toimituskalentereiden ylläpidosta.

Täydennyssuunnittelijana vastaat täydentämisessä käytettävien tilaus-toimitusrytmien ja toimituspäivien suunnittelusta ja ylläpidosta toiminnanohjausjärjestelmiin. Analysoit toimituspäiviä ja osallistut esimerkiksi juhlapyhien tavaravirran suunnitteluun oman vastuualueesi osalta. Toimit tavarantoimittajien, logistiikkakeskusten ja alueosuuskauppojen ensisijaisena yhteyshenkilönä toimituskalentereihin liittyvissä asioissa sekä vastaat niihin liittyvien ohjeiden laatimisesta ko. sidosryhmille. Tehtäviisi kuuluu luonnollisesti myös oman vastuualueesi kehityskohteiden tunnistaminen ja niihin reagointi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:

  • Hyvää toimitusketjun kokonaisymmärrystä (täydennystilaaminen/logistiikka/toimitusketjun ohjaaminen)
  • Hyvää osaamista toiminnanohjausjärjestelmistä ja yleisimmistä toimistosovelluksista (mm. Excel)
  • Analyyttista ajattelua ja työskentelytapaa
  • Tarkkaa ja järjestelmällistä työskentelyasennetta
  • Paineensietokykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Soveltuvaa kaupallista tai teknillistä koulutusta

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset takuuvarmasti kehittämään omaa osaamistasi. Työskentelyn mielekkyyttä lisäävät myös modernit työkalut sekä työympäristömme Helsingin Vallilassa.

Kiinnostuitko? Voit hakea tähän tehtävään oheisen hakulomakkeen kautta 10.2.2020 mennessä.  Jos haluat tietää tehtävästä tai meillä työskentelystä tarkemmin, ryhmäpäällikkö Arto Ainasto juttelee mielellään kanssasi. Hänet tavoitat parhaiten puhelimitse 010 76 80618 tiistaina 28.1. klo 8-9 tai tiistaina 4.2. klo 15-16 tai sähköpostitse arto.ainasto@sok.fi.