Supply Chain Planner
SOK

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Olemme Tavaratalo- ja erikoisliikekaupassa oivallisella kasvun ja kehittämisen polulla. Olemme Suomessa kärkitoimija ja panostamme monikanavaisesti toimintamme kehittämiseen. Miltä sinusta kuulostasi mahdollisuus päästä ohjaamaan ja kehittämään Suomen johtavan tavaratalon muodin, kauneuden ja kodin tuotteiden tavarapeliä kehittyen samalla toimitusketjun hallinnan arvostetuksi ammattilaiseksi? Tämä on sinun tilaisuutesi!

Roolissasi työskentelet Tavaratalo- ja erikoisliikekaupan Saatavuuden ohjaus -yksikössä ja vastaat tilaamisen, toimittamisen sekä myymälä- ja varastotäydentämisen prosesseista. Työssäsi ohjaat ja tuet ostologistiikan tiimiä sekä kehität vastuualueesi prosesseja ja työkaluja yhdessä työparinasi toimivan kehityspäällikön kanssa. Vastaat myynti- ja tilausennusteiden sekä tilaamisen keskeisten tunnuslukujen analysoinnista sekä tilaamisen säännöstöjen kehittämisestä ja ylläpidosta Relex-järjestelmässä. Toimit tavarantoimittajien, logistiikan, IT:n ja myymälöiden keskiössä ohjaamassa tavarapeliämme – kokonaisuutta, jossa on noin 60 Sokos- ja Emotion-myymälää, yli 70 000 nimikettä ja yli 600 000 täydennettävää myymälä-tuoteparia.

Työmme onnistumisen mittari on myymäläsaatavuus, jonka toteutumista varmistat ja josta raportoit. Huolehdit kanssamme, että tuotteet saadaan toimitettua myymälöihin oikea-aikaisesti kysyntää vastaavasti. Koska olemme keskellä muutosta, et kuitenkaan vain seuraa, analysoi ja raportoi, vaan työlläsi on vahva kehityskulma.

Olemme S-Ryhmässä uudistamassa Vähittäiskauppamme järjestelmäkantaa ja tulet ohjaamaan osaltamme tätä hanketta kohti maalia. Tutustuttuasi prosesseihimme, organisaatiomme erityispiirteisiin ja sidosryhmiimme pääset nopeasti mukaan tähän ja prosessiemme kehittämiseen. Kun prosessimme ovat hallussasi, tartut proaktiivisesti toimitusketjumme automatisointiin ja suorituskykymme parantamiseen.

Tavoitteenamme on jatkossakin liiketoimintamme kasvu, joten panostamme vahvasti myös monikanavaisuuteen. Avaamme jatkuvasti uusia myymälöitä ja vahvistamme verkkopresenssiämme kasvattaaksemme markkinaosuuttamme. Myös tämän myötä pääset tuomaan työhömme uusia toimintatapoja ja menetelmiä.

Mitä sinä tästä kaikesta hyödyt?

1. Meillä on iso kehitysvaihde silmässä. Panostamme merkittävästi analytiikan hyödyntämiseen toimitusketjumme ohjaamisessa ja liiketoimintamme kehittämisessä. Lisäksi monikanavaisuus on työmme arkea nyt ja jatkossa. Pääset näiden osalta ohjaksiin ohjaamaan muutosmatkaamme, kun asiakaskokemus keskiössä kehitämme toimintaamme analyyttisesti kaikki kanavat huomioiden.

2. Olemme Suomessa alan kärkikehittäjä ja mittaluokaltaan ainutlaatuinen toimija. Tulet saamaan meillä läpileikkauksen kaikista vähittäiskaupan toimitusketjuun liittyvistä asioista - ei ole oikeastaan toista roolia, missä näet vähittäiskaupan prosessit näin laajasti.

3. Työhösi tuo vaihtelevuutta sesongit, trendien vaihtelut sekä jatkuvat kampanjat. Samaan aikaan meillä on myös hitaammin liikkuvia tuotteita sekä eri kokoisia yksiköitä, mistä saat lisämaustetta datan ja analytiikan hyödyntämiseen.

4. Työssäsi pääset toimimaan kansainvälisten muodin ja kauneuden huippubrändien ja tavarantoimittajien kanssa. Kiinnostavan lisän työhösi tuo uusien brändien ja tuotteiden lanseerausten suunnittelu ja onnistunut maaliin saattaminen.

5. Meillä näet oman onnistumisesi suoraan luvuista, mikä on palkitsevaa. Asiakastyytyväisyydellä on suora yhteys työhömme ja siinä onnistumiseen.

6. Tämä tehtävä tarjoaa sinulle erinomaiset mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen. Kaltaisellesi arvostetulle osaajalle avautuu varmasti erilaisia uramahdollisuuksia talossamme jatkossakin.

Meillä pystyt hyvin paljon itse vaikuttamaan oman työsi sisältöön. Toki töitä teemme paljon, mutta samalla joustot ja etätyömahdollisuudet auttavat arjen sujuvuudessa. Inhimillinen ja toiset huomioiva ilmapiirimme toivottaa sinut heti ensihetkistä tervetulleeksi taloon. Saat rinnallesi työhönsä sitoutuneen joukon todella kovia osaajia, jotka jakavat sinulle osaamistaan ja auttavat. Voit myös luottaa siihen, että mielipiteitäsi kuunnellaan ja niillä on merkitystä!

Vaikuttiko siltä, että tämä voisi olla sinua kiinnostava seuraava urahaaste?

Vielä muutama sana odotuksistamme sinua kohtaan

Tässä tehtävässä menestymisen kannalta on tärkeää, että sinulla on aiempaa työkokemusta tilaus-toimitusketjujen parissa toimimisesta – Relex-järjestelmä on sinulle todennäköisesti jo entuudestaan tuttu. Olet vähittäis- tai tukkukaupan ammattilainen, jolla on taito pyörittää numeroita ja löytää sieltä oleellinen kehitystyötä viitoittamaan. Ei siis haittaa, jos uskallat myöntää tykkääväsi Excelistä.

Mielestämme on myös tärkeää, että

 • sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, mielellään korkeakoulututkinto
 • omaksut nopeasti uusia asioita ja olet kiinnostunut ympäröivästä maailmasta ja sen tapahtumista
 • työskentelyotteesi on analyyttinen ja pidät datan analysoinnista liiketoiminnan tarpeisiin
 • ymmärrät kehitystyömme ajoittain pitkäjänteisen luonteen – et siis lähde helposti laukalle tai masennu pienistä töyssyistä matkalla
 • osaat johtaa omaa työtäsi ja olet oma-aloitteinen toimeen tarttuja sekä yhdessä kannustaen tekijä
 • siedät ajoittaista työmäärästä sekä aikatauluista johtuvaa painetta.

Miltä vaikutti, oletko etsimämme osaaja? Jos tunnistit edellä kuvatusta itsesi, olisi hienoa jutella kanssasi lisää tästä tehtävästä.

Näin haet työkaveriksemme

Voit hakea tähän tehtävään oheisen hakulomakkeen kautta 28.5.2019 mennessä. Koska tämä on meille erittäin tärkeä rekrytointi, käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana. Älä siis suotta panttaa hakemustasi viime hetkeen.

Jos sinua jäi vielä jokin seikka askarruttamaan, Soile juttelee mielellään kanssasi esimerkiksi tehtävääsi, tavoitteisiimme tai meillä työskentelyyn liittyen. Hänet tavoitat puhelimitse 044 294 9147 tai sähköpostitse soile.lahti@sok.fi.

Voit myös halutessasi jutella tulevan työparisi Timo Paanasen kanssa. Hänet tavoitat numerosta 050 373 1198.

Tervetuloa mukaan matkaamme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1266448
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki