(Poistunut julkaisusta)

Supply Chain Planner | Varastotäydentäminen
SOK Vähittäiskaupan ketjuohjaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019
Miltä kuulostaisi mahdollisuus päästä ohjaamaan Suomen suurimman vähittäiskaupan tavarapeliä kehittyen samalla vähittäiskaupan toimitusketjun arvostetuksi ammattilaiseksi?

SOK:n Vähittäiskaupan ketjuohjauksen vastuulla on S-ryhmän vähittäiskaupan kehittäminen ja ohjaus valtakunnallisesti. Asiantuntijaorganisaatiomme tehtävänä on kehittää toimintamalleja, joilla helpotetaan käytännön työtä toimipaikoissa ja varmistetaan liiketoiminnan jatkuva uudistuminen.

Haemme Helsingin Vallilaan Saatavuuden ohjaus ja myymälätoiminnot -organisaatioon täydennyssuunnittelijaa päivittäistavaroiden varastotäydentämisen tiimiin noin vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen.


Tehtävässäsi vastaat

• Tuotteiden ostotilaamisesta logistiikkakeskukseen
• Oman tuotealueesi varastotäydentämisen ohjauksesta ja operatiivisen täydentämisen toimivuudesta; saatavuuden ja varastoarvojen seurannasta
• Tavarantoimituksiin liittyvien poikkeamatilanteiden käsittelystä

Roolissasi työskentelet SOK:n Vähittäiskaupan Saatavuuden ohjaus -yksikössä. Toimit varaston, hankinnan, tavarantoimittajien ja monien muiden sidosryhmien keskiössä varmistamassa tavarapelimme. Työmme onnistumisen mittareina ovat toimitusvarmuus ja myymäläsaatavuus, joiden toteutumista varmistat ja joista raportoit. Huolehdit kanssamme, että tuotteet saadaan toimitettua varastoon oikea-aikaisesti kysyntää vastaavasti.


Tämän voimme luvata

Tämä on rooli, jossa työskentelet konkreettisten asioiden parissa. Meillä on sormemme jatkuvasti Suomen suurimman päivittäistavaravirran pulssilla. Työ on myös luonteeltaan enemmän tekemistä kuin käsien heiluttelua.

Tekemisen mittakaava meillä on huima – yli 21.000 täydennettävää nimikettä ja noin 60.000 varastoitua lavaa Sipoon automaattivarastossamme sekä kotimaisilta että ulkomaisilta tavarantoimittajilta.

Työkaverit. Meiltä saat työkaveriksesi tämän alan rautaisimmat osaajat, joilta opit varmasti uutta ja joiden matkassa kehityt. Meille on luontevaa jakaa osaamistamme ja tekemisen meininki näkyy intohimoisena suhtautumisena työhön ja toimintamme kehittämiseen. Kannamme vastuuta ja teemme työtä yhteisen päämäärän eteen - katse eteenpäin!


Entä sinun taustasi?

Tässä roolissa on oleellista, että omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja palvelualttiin asenteen sekä kykenet kommunikoimaan sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi. Otteesi työskentelyyn on järjestelmällinen, olet oma-aloitteinen toimeen tarttuja ja omaksut uusia asioita nopeasti. Et kavahda päivittäisiä rutiineja ja hektisessä arjessa sinulla pysyy langat käsissä ja siedät painetta ja tiukkojakin aikatauluja.

Mielestämme tässä työssä on hyötyä, jos sinulla on aiempaa työkokemusta vähittäis- tai tukkukaupan tilaus-toimitusketjujen parissa toimimisesta. SAP-järjestelmän tuntemus ja hyvät Excel-taidot auttavat sinua menestymään tehtävässäsi. Myös kaupalliset tai tekniset opintosi antavat hyvät valmiudet tähän monimuotoiseen tehtävään. Meistä olisi kuitenkin tässä kohtaa kiinnostava kuulla sinulta, millaisin taidoin sinä tähän työhön tarttuisit?


Tule työkaveriksemme!

Saimmeko jo vakuutettua sinut tästä mahdollisuudesta? Voit hakea tähän tehtävään oheisen hakulomakkeen kautta 20.11.2019 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana. Älä siis suotta panttaa hakemustasi viime hetkeen.

Jos sinua jäi vielä jokin seikka askarruttamaan, Pia juttelee mielellään kanssasi esimerkiksi tehtävääsi, tavoitteisiimme tai meillä työskentelyyn liittyen. Hänet tavoitat parhaiten puhelimitse ma 11.11. klo 15-17 (Pia Arokari, p. 040 534 2110) ja to 14.11. klo 14-16 (Pia Lehmuskallio, p. 040 8388 033) tai sähköpostitse pia.arokari@sok.fi / pia.lehmuskallio@sok.fi.