(Poistunut julkaisusta)

Supply Chain Planner | Myymälätäydentäminen
SOK Vähittäiskaupan ketjuohjaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019
Miltä kuulostaisi mahdollisuus päästä ohjaamaan Suomen suurimman vähittäiskaupan tavarapeliä kehittyen samalla vähittäiskaupan toimitusketjun arvostetuksi ammattilaiseksi?

Myymälätäydentämisen tiimissämme on paikka uudelle työkaverille. Täydennyssuunnittelijana tulet varmistamaan kanssamme Prismoissa, S-marketeissa, Sale- ja Alepa-myymälöissä, ABC-marketeissa ja Food Market Herkussa myytävien päivittäistavaroiden hyvän saatavuuden, alhaisen hävikin sekä optimaalisen varastotason myymälöissä. Toisin sanoen huolehdit kanssamme, että suomalaisille on ruokaa kauppojen hyllyillä ja tavarat ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Pääset myös kehittämään kanssamme tilaamisemme laatua sekä toimitusketjumme kustannustehokkuutta. Vastaat myynti- ja tilausennusteiden sekä päivittäisten tilausehdotusten korkeasta laadusta Relex-järjestelmässä. Seuraat tilaamisen keskeisiä tunnuslukuja ja tunnistat kehityskohteita, joita pääset ratkomaan yhdessä tiimimme täydennyspäälliköiden kanssa. Osan päivästä käsittelet ja ratkot tilaamiseen liittyviä palautteita myymälöiden ja alueosuuskauppojen suuntaan.


Tästä kaikki alkaa

Arkeesi saat meillä sujuvan startin kattavasta perehdytysohjelmasta. Tutustut sen myötä niin tiimimme jokapäiväiseen työhön kuin siihen, miten eri sidosryhmämme liittyvät työhösi. Pääset nopeasti tarttumaan oman vastuualueesi päivittäisiin ja viikoittaisiin tehtäviin.


Tämän voimme luvata

Tämä on rooli, jossa työskentelet konkreettisten asioiden parissa. Meillä on sormemme jatkuvasti Suomen suurimman päivittäistavaravirran pulssilla. Työ on myös luonteeltaan enemmän tekemistä kuin käsien heiluttelua.

Tekemisen mittakaava meillä on huima - miljoona tilausriviä päivässä 1000 myymälään ympäri Suomea. Tämä on työtä, joka koskettaa miljoonia suomalaisia ja heidän arkeaan.

Työkaverit. Meiltä saat työkaveriksesi tämän alan rautaisimmat osaajat, joilta opit varmasti uutta ja joiden matkassa kehityt. Meille on luontevaa jakaa osaamistamme ja tekemisen meininki näkyy intohimoisena suhtautumisena työhön ja toimintamme kehittämiseen. Kannamme vastuuta ja teemme työtä yhteisen päämäärän eteen - katse eteenpäin!

Arkesi sujuvuutta meillä helpottavat luonnollisesti joustavat työskentelymahdollisuudet. Työskentelyn mielekkyyttä lisäävät myös modernit työkalut sekä työympäristö Helsingin Vallilassa.


Entä sinun taustasi?

Tässä roolissa on oleellista, että omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja palvelualttiin asenteen. Otteesi työskentelyyn on järjestelmällinen ja osaat nähdä isoissakin kokonaisuuksissa sen oleellisen. Sinulla on myös paloa kehittää omaa osaamistasi ja osaat toimia muutoksen sekä kehityksen keskellä. Et siis hätkähdä pienistä ja näet muutoksessa aina mahdollisuuden paremmasta. Et myöskään kavahda päivittäisiä rutiineja, jotka täyttävät osan työpäivästäsi.

Mielestämme tässä työssä on hyötyä, jos tavaravirran ohjaus ja täydentämisen logiikat ovat sinulle entuudestaan tuttuja. Olet ehkä antanut jo näyttöjä menestyksekkäästä työstä näiden asioiden parissa vähittäiskaupassa. Myös kaupalliset tai tekniset opintosi antavat hyvät valmiudet tähän monimuotoiseen tehtävään. Meistä olisi kuitenkin tässä kohtaa kiinnostava kuulla sinulta, millaisin taidoin sinä tähän työhön tarttuisit?


Tule työkaveriksemme!

Saimmeko jo vakuutettua sinut tästä mahdollisuudesta? Voit hakea tähän tehtävään oheisen hakulomakkeen kautta 20.11.2019 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana. Älä siis suotta panttaa hakemustasi viime hetkeen.

Jos sinua jäi vielä jokin seikka askarruttamaan, Antti juttelee mielellään kanssasi esimerkiksi tehtävääsi, tavoitteisiimme tai meillä työskentelyyn liittyen. Hänet tavoitat parhaiten puhelimitse 010 76 80612 ti 12.11. klo 16-17 tai pe 15.11 klo 13-14 tai sähköpostitse antti.j.kaukonen@sok.fi.