(Poistunut julkaisusta)

Supply chain manager/tuotantopäällikkö Vihtavuoreen!
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2018Työn kuvaus:
 

Ficote Oy  suunnittelee ja valmistaa jätehoitoalalle asiakasräätälöityjä viemärinhoito ajoneuvoja ja ajoneuvoasenteisia jäteastioiden pesulaitteistoja. Olemme toimineet jo vuodesta 1973 ja tuotteitamme viedään pohjoismaihin ja Keski-Eurooppaan. Tuotteet kattavat myös ADR laitteistot ja paineenalaiset säiliöt. Yrityksen tuotantolaitos ja pääkonttori sijaitsevat Vihtavuoressa. Olemme voimakkaassa kasvussa ja haemme johtoryhmään vahvistusta.
Haluatko sinä olla mukana tässä kehityksessä ja tulevassa kasvussa?
Etsimme dynaamista ja kehityshakuista
 


Supply Chain Manageria/tuotantopäällikköä 
 
vastaamaan tuotannosta ja materiaalihallinnosta.
Sinun vastuullasi on tehostaa tuotantoprosesseja, lyhentää tuotannon läpimenoaikoja sekä parantaa varaston kiertonopeutta järkeistämällä hankintaprosesseja. Toimit tuotannon työnjohdon ja hankinnan esimiehenä.
 


Tehtävässä onnistut kun 
 
Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus esim. kone- ja metallitekniikasta. Olet hyvä ihmisten johtaja, jämäkkä ja hyvä koutsi. Sinulla on kyky etsiä parempia ratkaisuja, halu kantaa vastuuta ja seistä porukoidesi tukena.
 
Esimies- ja hankintakokemus ovat ehdottomasti eduksi tehtävässä menestymiselle. Arvostamme myös kovasti osaamista kokoonpanoteollisuudesta, liikkuvista työkoneista, hydrauliikasta ja pneumatiikasta sekä metallin perusteollisuudesta. Hyvä prosessien- ja tuoterakenteiden hallinta sekä kyky hahmottaa kokonaisuuksia auttaa tehtävässä menestymistä. Tulet toimeen suomen lisäksi, englannin kielellä, sillä kansainvälisenä yrityksenä asiakkaamme eivät välttämättä keskustele suomeksi.
Jos palat halusta kääriä hihat ja ryhtyä toimeen, tule Ficotelle. Tarjoamme sinulle avainroolin Ficoten johtoryhmässä, yritysjohdon tinkimättömän tuen, paljon kehitettävää ja onnistumisen iloa sekä tuloksiin sidotun, kilpailukykyisen palkan.
Haku hoidetaan yhteistyössä Adecco Finlandin kanssa. 

Lisätiedot/ Hakemukset
Jos tunnistit itsesi ja olet valmis uusiin haasteisiin, hae paikkaa 12.8.2018 mennessä lähettämällä hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:si alla olevan linkin kautta Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla p. 0400 451 039 / Tea Heinola.

Asiakkaan tehtävänimike:  Supply Chain Manager/Tuotantopäällikkö


Sijainti:  VIHTAVUORI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Heinola Tea, 0400451039


Toimipaikka:  Jyväskylä