(Poistunut julkaisusta)

Supply Chain Manager
SOK

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2020

Miltä kuulostaisi mahdollisuus päästä ohjaamaan Suomen suurimman vähittäiskaupan tavarapeliä kehittyen samalla vähittäiskaupan toimitusketjun arvostetuksi ammattilaiseksi?

Myymälätäydentämisen tiimissämme on paikka uudelle työkaverille. Tässä asiantuntijatehtävässä tulet varmistamaan kanssamme Prismoissa, S-marketeissa, Sale- ja Alepa-myymälöissä, ABC-marketeissa ja Food Market Herkussa myytävien päivittäistavaroiden hyvän saatavuuden, alhaisen hävikin sekä optimaalisen varastotason myymälöissä. Toisin sanoen huolehdit kanssamme, että suomalaisille on ruokaa kauppojen hyllyillä ja tavarat ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Pääset myös kehittämään kanssamme tilaamisemme laatua sekä toimitusketjumme kustannustehokkuutta. Vastaat myynti- ja tilausennusteiden ja tilaamisen keskeisten tunnuslukujen analysoinnista sekä tilaamisen säännöstöjen kehittämisestä ja ylläpidosta Relex-järjestelmään. Oman tiimimme sisällä olet tärkeä tuki päivittäisestä tilaamisesta vastuussa oleville täydennyssuunnittelijoille. Lisäksi pääset tekemään tiiviisti yhteistyötä niin sisäisten kuin ulkoisten tärkeiden sidosryhmien kanssa; esimerkiksi valikoima- ja hankintatiimien sekä alueosuuskauppojen kanssa.

Tästä kaikki alkaa

Arkeesi saat meillä sujuvan startin kattavasta perehdytysohjelmasta. Tutustut sen myötä niin tiimimme jokapäiväiseen työhön kuin siihen, miten eri sidosryhmämme liittyvät työhösi. Pääset nopeasti tarttumaan oman vastuualueesi päivittäisiin ja viikoittaisiin tehtäviin sekä mukaan niin pieniin kuin suurempiin kehityshankkeisiimme.

Tämän voimme luvata

Tämä on rooli, jossa työskentelet konkreettisten asioiden parissa. Meillä on sormemme jatkuvasti Suomen suurimman päivittäistavaravirran pulssilla. Työ on myös luonteeltaan enemmän tekemistä kuin käsien heiluttelua.

Tekemisen mittakaava meillä on huima - miljoona tilausriviä päivässä 1000 myymälään ympäri Suomea. Tämä on työtä, joka koskettaa miljoonia suomalaisia ja heidän arkeaan.

Työkaverit. Meiltä saat työkaveriksesi tämän alan rautaisimmat osaajat, joilta opit varmasti uutta ja joiden matkassa kehityt. Meille on luontevaa jakaa osaamistamme ja tekemisen meininki näkyy intohimoisena suhtautumisena työhön ja toimintamme kehittämiseen. Kannamme vastuuta ja teemme työtä yhteisen päämäärän eteen.

Arkesi sujuvuutta meillä helpottavat luonnollisesti joustavat työskentelymahdollisuudet. Työskentelyn mielekkyyttä lisäävät myös modernit työkalut sekä työympäristö Helsingin Vallilassa.

Entä sinun taustasi?

Tässä roolissa on oleellista, että taidat analyyttisen ajattelutavan. Osaat nähdä isoissakin kokonaisuuksissa sen oleellisen ja löydät taidokkaasti syy-seuraussuhteita. Sinulla on myös paloa kehittää omaa osaamistasi ja osaat toimia muutoksen sekä kehityksen keskellä. Et siis hätkähdä pienistä ja näet muutoksessa aina mahdollisuuden paremmasta. Et myöskään kavahda päivittäisiä rutiineja, jotka täyttävät osan työpäivästäsi.

Tässä työssä on hyötyä, jos analytiikka ja ennustaminen, tavaravirran ohjaus ja täydentämisen logiikat ovat sinulle entuudestaan tuttuja. Sinulla on vahvaa osaamista esim. Relex-täydennysjärjestelmän, toiminnanohjausjärjestelmien ja analysointityökalujen käytöstä ja kehittämisestä. Olet ehkä jo antanut näyttöjä vähittäiskaupan tai kulutustavaratuotteiden tavaravirtojen suunnitteluun, simulointiin ja ohjaukseen liittyvissä tehtävissä. Myös kaupalliset tai tekniset korkeakouluopintosi antavat hyvät valmiudet tähän monimuotoiseen tehtävään. Meistä olisi kuitenkin tässä kohtaa kiinnostava kuulla sinulta, millaisin taidoin sinä tähän työhön tarttuisit?

Tule työkaveriksemme!

Voit hakea tähän tehtävään oheisen hakulomakkeen kautta 12.5.2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana. Älä siis suotta panttaa hakemustasi viime hetkeen.

Jos sinua jäi vielä jokin seikka askarruttamaan, Antti juttelee mielellään kanssasi esimerkiksi tehtävääsi, tavoitteisiimme tai meillä työskentelyyn liittyen. Hänet tavoitat parhaiten puhelimitse 010 76 80612 30.4. klo 10-11 tai 5.5. klo 15-16 tai sähköpostitse antti.j.kaukonen@sok.fi.