(Poistunut julkaisusta)

Supply Chain Manager
SOK

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Miltä kuulostaisi mahdollisuus päästä ohjaamaan Suomen suurimman vähittäiskaupan tavarapeliä kehittyen samalla vähittäiskaupan toimitusketjun arvostetuksi ammattilaiseksi?


Tavaravirran ohjauksen tiimissämme on paikka uudelle työkaverille. Täydennyspäällikkönä tulet varmistamaan kanssamme Prismoissa, S-marketeissa, Sale- ja Alepa-myymälöissä, ABC-marketeissa, Food Market Herkuissa ja Kodin Terroissa myytävien päivittäis- ja käyttötavaroiden kokonaistavaravirran ohjauksen toimivuuden ja toimitusketjun kustannustehokkuuden kehittämisen.

Vastaat oman vastuualueesi osalta kokonaistavaravirran optimoinnista myymälöiden, tavarantoimittajien, logistiikan ja S-ryhmän keskusvarastojen tarpeet huomioiden. Vastuullasi on tavaravirran kokonaisohjaukseen liittyvien ohjaustoimenpiteiden suunnittelu, ohjauksessa käytettävien ennusteiden analysointi ja kehittäminen sekä ohjausten toimeenpano yhdessä operatiivisten täydennystiimien ja logistiikkakeskusten kanssa. Lisäksi olet avainroolissa tavaravirran ohjaukseen liittyvien uusien toimintamallien ja työkalujen kehittämisessä.

Päävastuualueidesi lisäksi osallistut monipuolisesti myös muihin koko kaupparyhmää koskeviin toimitusketjun kehityshankkeisiin. Teet päivittäin yhteistyötä mm. myymälöiden, alueosuuskauppojen, valikoima- ja hankintatiimiemme sekä logistiikkakeskusten kanssa.


Tästä kaikki alkaa

Arkeesi saat meillä sujuvan startin kattavasta perehdytysohjelmasta. Tutustut sen myötä niin tiimimme jokapäiväiseen työhön kuin siihen, miten eri sidosryhmämme liittyvät työhösi. Pääset nopeasti tarttumaan oman vastuualueesi päivittäisiin ja viikoittaisiin tehtäviin.

Tämän voimme luvata

1. Tämä on rooli, jossa työskentelet konkreettisten asioiden parissa. Meillä on sormemme jatkuvasti Suomen suurimman tavaravirran pulssilla. Työ on myös luonteeltaan enemmän tekemistä kuin käsien heiluttelua.

2. Tekemisen mittakaava meillä on huima - miljoona tilausriviä päivässä & 1000 päivittäin S-ryhmän keskusvarastoon saapuvaa ja sieltä lähtevää rekkaa. Automatisoitu logistiikkakeskuksemme käsittelee myymälöissämme myytäviä tuotteita lähes 24/7. Tämä on työtä, joka koskettaa miljoonia suomalaisia ja heidän arkeaan.
 

3. Työkaverit. Meiltä saat työkaveriksesi tämän alan rautaisimmat osaajat, joilta opit varmasti uutta ja joiden matkassa kehityt. Meille on luontevaa jakaa osaamistamme ja tekemisen meininki näkyy intohimoisena suhtautumisena työhön ja toimintamme kehittämiseen. Kannamme vastuuta ja teemme työtä yhteisen päämäärän eteen

4. Arkesi sujuvuutta meillä helpottavat luonnollisesti joustavat työskentelymahdollisuudet. Työskentelyn mielekkyyttä lisäävät myös modernit työkalut sekä työympäristö Helsingin Vallilassa.
 


Entä sinun taustasi?

Tässä roolissa on oleellista, että taidat analyyttisen ajattelutavan. Otteesi työskentelyyn on järjestelmällinen ja osaat nähdä isoissakin kokonaisuuksissa sen oleellisen. Sinulla on myös paloa kehittää omaa osaamistasi ja osaat toimia muutoksen sekä kehityksen keskellä. Et siis hätkähdä pienistä ja näet muutoksessa aina mahdollisuuden paremmasta. Et myöskään kavahda päivittäisiä rutiineja, jotka täyttävät osan työpäivästäsi.

Tässä työssä on hyötyä, jos analytiikka ja ennustaminen, tavaravirran ohjaus ja täydentämisen logiikat ovat sinulle entuudestaan tuttuja. Sinulla on vahvaa osaamista esim. Relex-täydennysjärjestelmän, toiminnanohjausjärjestelmien ja analysointityökalujen käytöstä ja kehittämisestä. Olet ehkä jo antanut näyttöjä vähittäiskaupan tai kulutustavaratuotteiden tavaravirtojen suunnitteluun, simulointiin ja ohjaukseen liittyvissä tehtävissä. Myös kaupalliset tai tekniset korkeakouluopintosi antavat hyvät valmiudet tähän monimuotoiseen tehtävään. Meistä olisi kuitenkin tässä kohtaa kiinnostava kuulla sinulta, millaisin taidoin sinä tähän työhön tarttuisit?


Tule työkaveriksemme!

Saimmeko jo vakuutettua sinut tästä mahdollisuudesta? Voit hakea tähän tehtävään oheisen hakulomakkeen kautta 10.2.2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana. Älä siis suotta panttaa hakemustasi viime hetkeen.

Jos sinua jäi vielä jokin seikka askarruttamaan, Arto juttelee mielellään kanssasi esimerkiksi tehtävääsi, tavoitteisiimme tai meillä työskentelyyn liittyen. Hänet tavoitat parhaiten puhelimitse 010 76 80618 perjantaina 24.1. klo 10-11 tai maanantaina 3.2. klo 13-14 tai sähköpostitse arto.ainasto@sok.fi.