(Poistunut julkaisusta)

Supply Chain Manager, Sika Finland Oy
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019Työn kuvaus:
  Sveitsiläinen Sika-konserni on maailman johtava rakennus- ja teollisuuskemikaalien valmistaja ja markkinoija. Yhtiö toimii globaalisti 101 maassa, 120 tytäryhtiön ja yli 19.000 työntekijän voimin.

Oy Sika Finland Ab -maayhtiö on perustettu v. 1985 ja toimitilojemme lisäksi Espoossa on betonin lisäaineiden tuotantolaitos. Liikevaihto vuonna 2018 oli 35,6 miljoonaa euroa ja henkilöstöä 51. Päätuotealueita ovat rakennus-, ajoneuvo- ja laivanrakennusteollisuuden tiivistys - liimaus -vaimennus - jäykistäminen ja niihin liittyvät korkealuokkaiset tuotemenetelmät: tiivistys- ja liimamassat, betonin lisäaineet, betoninkorjaustuotteet, rakenteelliset vaimennus- ja vahvistusmateriaalit, vedeneristystuotteet, lattialiimat, -tasoitteet ja -pinnoitteet, laatoitus- sekä vesikatemateriaalit. Tuotemerkit: Sika, Casco, Schönox, Erikeeper ja Synteko.
Etsimme asiakkaallemme Sika Finlandille Espooseen Supply Chain Manageria mielenkiintoiseen, vakituiseen tehtävään.
 
Olet ”hands on”- tekijä, joka esimerkillään innostaa muita. Sinulla on vahvat kommunikointi- ja organisointitaidot monenlaisissa päivittäin muuttuvissa tilanteissa. Olet sosiaalisesti taitava, optimistinen, hyvän pelisilmän omaava ammattilainen. Kyky toimia tarvittaessa niin operatiivisissa tehtävissä kuin toimintojen kehittäjänä on Sinulle luontaista.
 
Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä kokemusta vastaavan kaltaisista tehtävistä. Osaamisesi voi olla myös työkokemuksen kautta hankittua. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, paineensietokykyä ja ”can-do” asennetta. Suhtaudut muiden vastuiden ohella myös rutiinitehtäviin myönteisesti. Nautit haasteista ja vaihtelevista työpäivistä.
 
Tärkeitä ominaisuuksia tehtävässä menestymiselle ovat myös hyvät yhteistyötaidot ja kyky itsenäisiin päätöksiin. Pystyt hoitamaan useita eri asioita huolellisesti loppuun saakka sovitussa aikataulussa. Edellytämme sujuvaa suomen kielen sekä hyvää englannin kielen taitoa. Aikaisempi kokemus SAP-järjestelmän käytöstä katsotaan eduksi.

 
Pääset vaikuttamaan tehtävään sisältöön omalla osaamisellasi. Monipuolisessa ja vastuullisessa tehtävässä huolehdit Sikan osto-, varastointi- ja logistiikkatoimintojen sujuvuudesta ja jatkuvasta kehittymisestä. Omalla esimerkilläsi saat eri tiimit työskentelemään yhdessä prosessien tehokkuuden edistämiseksi.
 
Vastaat yrityksen koko logistiikkaketjun kehittämisestä tuotteiden vastaanottamisesta aina asiakkaalle lähettämiseen saakka. Toimit Sikan asiakaspalvelu- ja ostotiimin esimiehenä huolehtien päivittäisten toimintojen sujuvuudesta.
 
Tarjoamme sinulle työn arvostetussa, kansainvälisessä, menestyvässä yrityksessä sekä hyvät työsuhde-edut. Saat osaavan ja mukavan työyhteisön tuen ja mahdollisuuden työskennellä monipuolisessa tehtävässä.
 

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa pian. Hakuaika päättyy viimeistään 10.3.2019.
Lisätietoja tehtävästä voit kysyä 27.2. klo 9-11, 1.3. klo 9-10 sekä 5.3. klo 15-16  Adeccon rekrytointikonsultilta: Heidi Haikonen 050 3600 160.

Asiakkaan tehtävänimike:  Supply Chain Manager


Sijainti:  ESPOO


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Heidi Haikonen


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO