(Poistunut julkaisusta)

Supply Chain Manager, Finncont Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019
Finncont suunnittelee ja valmistaa kestäviä ja ympäristöä säästäviä ratkaisuja jäte- ja kiinteistönhuoltoon, teollisuuteen sekä sopimusvalmistusasiakkaillemme materiaalien turvalliseen ja tehokkaaseen säilyttämiseen, kuljettamiseen ja käsittelyyn

Nykyisen Supply Chain Managerin siirtyessä konsernissamme uusiin tehtäviin, haemme

Supply Chain Manageria

vastaamaan Finncont-konsernin hankinnasta, toimittajien sopimusneuvotteluista ja operatiivisesta ostosta. Tehtävässäsi vastaat sekä hankinnan isoista linjauksista että ostojen pienistä yksityiskohdista. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä myynnin, suunnittelun, tuotannon ja taloushallinnon kanssa. Raportoit tehtävässäsi konsernin varatoimitustoimitusjohtajalle.

Olet itsenäinen ja kokenut hankinnan ammattilainen, jolle voimme tarjota vastuullisen roolin globaalin toimittajaverkoston kehittäjänä. Toivomme sinulla olevan hankintakokemusta erityisesti metalli- tai muoviteollisuuden alalta. Olet isojen linjojen lisäksi innostunut käytännön tekemisestä ja olet tottunut tekemään myös rutiinitehtäviä.

Hakemamme henkilö on jämäkkä ja yksityiskohdista tarkka sopimusneuvottelija, joka hakee parasta ratkaisua sinnikkäästi. Teet myynnin kanssa tiivistä yhteistyötä isojen projektien ja julkisten hankintojen kilpailutuksissa. Työ edellyttää hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja sekä järjestelmällisyyttä. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Arvostamme näkemyksellistä työotetta ja aiempia näyttöjä tuloksellisesta työstä hankinnan, ostojen, huolinnan ja logistiikan parissa. Tehtävä edellyttää matkustamista sekä kotimaassa että ulkomailla.

Finncont-konsernin päätoimipaikka on Virroilla, työskentelypaikka voi vaihtoehtoisesti olla myös Lahdessa olevassa toimipaikassamme. Tehtävään valittavalle henkilölle Finncont tarjoaa mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kasvavassa ja kansainvälisesti toimivassa yrityksessä.

Mikäli kiinnostuit, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 23.6.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antavat konsernin varatoimitusjohtaja Hannu Ranta-Lassila puh. 044 331 1858 ja nykyinen Supply Chain Manager Minna Mäkelä puh. 044 740 0284