(Poistunut julkaisusta)

Supply Chain -konsultti
PlaNet Logistics

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018

Etsimme nyt joukkoomme

SUPPLY CHAIN -KONSULTTIA

Pääset mukaan tekemään vaihtelevia ja haastavia tuotanto- ja toimitusketjun kehittämisprojekteja toimialojensa johtaville yrityksille. Tehtävänämme on analysoida asiakkaan toimintaa ja pääset soveltamaan eri optimointi- ja kustannuslaskentamalleja, kuten Oracle Strategic Network Optimizationia.

Tulet muodostamaan toteutettavia toimitusketjuratkaisuja, joiden lopputuloksena asiakkaan toimitusvarmuus ja kustannustehokkuus paranevat merkittävästi. Osallistut lisäksi asiantuntijapalvelujen myyntiin ja olet ratkaisujen toteutusvaiheessa tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa.

Olet koulutukseltasi DI, KTM, ETM, Tradenomi tai logistiikan insinööri. Lähestymistapasi on vahvasti analyyttinen ja hyödynnät simulointi- ja analysointiohjelmia. Lisäksi toivomme kokemusta BI-työkalujen hyödyntämisestä liiketoiminnan kehittämisessä.

Eduksesi luetaan kokemus verkkokaupan prosesseista sekä aiempi kokemus konsultoivasta roolista. Henkilönä olet yrittäjähenkinen etkä kavahda myynnillistä roolia.

Projekteissamme toimiminen edellyttää suomen kielen lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa.

Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä toimitusketjun konsultoinnin johtavaksi ammattilaiseksi ja ikkunan eri toimialojen johtaviin yrityksiin.

Lue referensseistämme, http://planetlogistics.com/fi/referenssit

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa Arespartnersin seniorikonsultti Tapio Tervomaa, p. 0400 709 532, varmimmin tavoitettavissa to 6.9. ja ma 10.9. klo 15-17. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen sunnuntaihin 16.9.2018 mennessä osoitteessa www.arespartners.fi ”Aresnets” linkin kautta.