(Poistunut julkaisusta)

Supply Chain Coordinator - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019
Haemme yhteistyössä Helsingissä sijaitsevan kansainvälisen asiakasyrityksemme kanssa aktiivista ja oma-aloitteista Supply Chain koordinaattoria määräaikaiseen tehtävään. Työ alkaa mahdollisimman pian ja sopimus tehdään vuoden 2019 loppuun asti, jatko on mahdollinen. Työpaikka sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Tehtävän kuvaus 

Monipuoliseen tehtävään sisältyy mm. asiakaspalvelua, tilaustenkäsittelyä sekä toimitusten valvontaa. Hallinnoit asiakkaan tilauksia alusta loppuun saakka ja varmistat, että asiakas saa toimituksen oikein ja ajallaan. Varmistat myös, että lainsäädännölliset vaatimukset tulevat täytetyiksi. Työhön kuuluu paljon yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. 

Toivomme sinulta

Edellytämme aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Toivomme logistiikka ketjun, huolintatoiminnan sekä vientialan tuntemusta. Pystyt työskentelemään täysin sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä. IT valmiutesi ovat hyvät ja sinulla on käyttökokemusta ERP-järjestelmistä, erityisesti arvostamme SAP:n käyttökokemusta.  Työotteeltasi olet oma-aloitteinen, tarkka ja huolellinen. Pidät mielelläsi yhteyttä eri tahoihin ja olet luonteeltasi asiakaspalveluhenkinen. Teet mielelläsi työtä tiimissä kantaen samalla vastuun omasta työstäsi ja arvostat kansainvälistä työympäristöä.  Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän ja osaavan tiimin tuen työllesi.
  Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Heidi Martiala-Welin, puh. 030 6090 524 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 29.4.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.