(Poistunut julkaisusta)

Supply Chain Assistant
K-Patents Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Onko sinulla aiempaa kokemusta viennistä tai halu oppia alan tehtäviä? Miltä kuulostaa kokoaikainen kesätyö, jossa on mahdollisuus jatkaa myös syksyllä?

Etsimme asiakkaallemme K-Patents Oy:lle vientisihteeriä neljän hengen tiimiin. Kyseessä on alkuun kesälomatuuraus ja hyvin työssä pärjäävällä on mahdollisuus jatkaa asiakasyrityksessä kesän jälkeenkin. Työtä tehdään arkisin päivävuorossa 7:30-16:30 välillä, eli sinulla on tunnin liukuma käytössäsi. Toimipiste sijaitsee Vantaan Jumbon vieressä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työssä on mahdollisuus aloittaa heti ja toivomme sinun pystyvän sitoutumaan tehtäviin vähintään elokuun loppuun asti.

Pääasiallinen työtehtäväsi tulee olemaan myyntitilausten käsittely aina tilauksen vastaanottamisesta lähetykseen ja laskutukseen. Tulet hoitamaan myös kuljetusjärjestelyitä, myyntitilauksiin liittyviä ostoja, osto- ja kululaskujen tarkistusta sekä tuontia. Kommunikointi asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden kanssa tapahtuu suurimmaksi osaksi englanniksi, joten puhuthan sujuvasti sekä suomea että englantia. Tulet käyttämään päivittäin useaa eri järjestelmää, joten toivomme myös, että tietokone ei ole sinulle vieras asia.

Paikka avautuu rempseään ja asiantuntevaan tiimiin, jossa tukenasi toimivat neljä kokenutta kollegaa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta viennistä, mutta ehdottomasti tärkeintä on reipas asenne työtä kohtaan sekä halu oppia alan tehtäviä. Voit siis olla jo kokenut viennin ammattilainen tai vielä koulussa puurtava alasta kiinnostunut opiskelija - meille asenne on tärkein.

Tarjoamme sinulle

  • Mielenkiintoiset ja monipuoliset tehtävät viennin parissa
  • Kokoaikaisen päivätyön kesäksi sekä mahdollisuuden jatkaa myös syksyllä
  • Tsemppaavat ja asiantuntevat työkaverit sekä viihtyisän työympäristön

Jos paikka kuulostaa mielenkiintoiselta niin jätä hakemus välittömästi, täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Eduksi luettavat asiat: Aikaisempi kokemus viennistä