(Poistunut julkaisusta)

Supply Chain Analyst
Solteq

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Etsimme Supply Chain Optimization tiimiimme toimitusketjuanalyytikkoa. SCO-tiimissä kehitämme kokoajan asiakkaidemme ennuste- ja tuotetäydennysprosesseja, pyöritämme järjestelmäohjattua ja ennustepohjaista tuotetäydennysprosessia sekä tuotamme erilaisia analyysejä toimitusketjun tehokkuudesta asiakkaillemme.

Tehtävä

Päivittäisten työtehtävien kirjo on siis erittäin laaja-alainen ja mielenkiintoinen. Asiakkaitamme ovat erilaiset kaupan-, tukkukaupan- ja teollisuuden alojen yritykset, jotka haluavat, että haastamme aktiivisesti nykyisiä toimintamalleja ja tarjoamme tehokkaampia ratkaisuja. Tehtävässä menestyminen vaatiikin siis aidosti kykyä tuottaa uudenlaisia ratkaisumalleja ja erilaisia analyysejä sekä keskustella näistä aktiivisesti asiakkaidemme kanssa.

Supply Chain Analyst – tehtävässä olet vastuussa tuotetäydennystyökalujen (mm. RELEX) ja niitä tukevien prosessien kehityksestä vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. Päivittäinen työskentelysi koostuu ennuste- ja täydennysprosessin kehittämisestä, erilaisten analyysien tuottamisesta sekä niiden tulosten käytäntöön viemisestä muun muassa järjestelmän optimointirakenteita kehittämällä. Työskentelet läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme ja muiden tiimiläisten kanssa.

Sinä

Etsimällämme uudella tiiminjäsenellä on:

  • soveltuva korkeakoulututkinto, joka tukee toimitusketjun hallintaa
  • aiempaa kokemusta toimitusketjunhallintaan liittyvistä tehtävistä
  • hyvät analyyttiset ja ratkaisukeskeiset taidot
  • käytännön osaamista analyysityökaluista (Excel, PowerBI, Qlik)
  • hyvät kirjalliset- ja suulliset kommunikointitaidot sekä halu toimia asiakastyössä
  • käytät suomea ja englantia sujuvasti työkielenä
  • lisäksi arvostamme käytännön kokemusta Relex -järjestelmästä tai vastaavasta

Me 

Koko Solteqissa on yhteensä yli 550 asiantuntijaa viidessä eri maassa. Vaihdamme keskenämme ajatuksia ja sparraamme toisiamme, kun sitä tarvitaan. Asiantuntijuuteen kuuluu meillä halu auttaa ja tukea myös kollegoja työssään. 

Tarjoamme sinulle kattavat työsuhde-edut ja hyvät uramahdollisuudet, mutta myös sopivan matalan hierarkian ja tekemisen kulttuurin. Käytössäsi ovat niin uusimmat työvälineet kuin lounas- ja liikuntaetu sekä hierontapalvelut. Työhyvinvointiasi tukevat toimistojemme omat hyvinvointivalmentajat sekä erilaiset yhteiset aktiviteetit.

Hae

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä meille hakemukseksi CV:llä ja palkkatoiveella varustettuna urasivujemme kautta viimeistään 3.12.2019. Tehtävä on kokoaikainen ja toimipaikka sijaitsee Vantaan Aviapoliksessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuomas Brunou, Business Manager, puh. 040 517 2633 (26.11. klo 14-15 ja 28.11. klo 10-11) tai sähköpostitse tuomas.brunou@solteq.com.