(Poistunut julkaisusta)

Supply Chain Analyst
Solteq

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Etsimme Supply Chain Optimization tiimiimme toimitusketjuanalyytikkoa. SCO-tiimin päätehtävä on tuottaa automaattista tuotetäydennyspalvelua sekä toimitusketjun analytiikka- ja konsultointipalveluita kaupan ja teollisuuden aloilla toimiville asiakkaillemme. Asiakkaamme etsivät jatkuvasti keinoja parantaa nykyisiä prosessejaan ja me tuemme tätä haastamalla aktiivisesti heidän käytössä olevia toimintamalleja sekä tarjoamalla ratkaisumalleja.

Supply Chain Analyst – tehtävässä olet vastuussa tuotetäydennystyökalun (RELEX) ja sitä tukevien prosessien kehityksestä vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. Päivittäinen työskentelysi koostuu ennuste- ja täydennysprosessin valvonnasta, erilaisten analyysien tuottamisesta sekä niiden tulosten käytäntöön viemisestä muun muassa järjestelmän optimointirakenteita kehittämällä. Työskentelet läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme ja muiden tiimisi jäsenten kanssa.

Sinä

Etsimällämme uudella tiiminjäsenellä on:

  • soveltuva korkeakoulututkinto, joka tukee toimitusketjun hallintaa
  • aiempaa kokemusta toimitusketjunhallintaan liittyvistä tehtävistä
  • hyvät analyyttiset ja ratkaisukeskeiset taidot
  • käytännön osaamista analyysityökaluista (Excel, PowerBI, Qlik)
  • hyvät kirjalliset- ja suulliset kommunikointitaidot sekä halu toimia asiakastyössä
  • käytät suomea ja englantia sujuvasti työkielenä
  • lisäksi arvostamme käytännön kokemusta Relex -järjestelmästä tai vastaavasta

Me 

Meitä on Solteqissa yhteensä lähes 600 asiantuntijaa useassa eri maassa, mutta silti yksikkömme on oma tiivis yhteisönsä suuremman organisaation sisällä. Avokonttorissamme vaihdetaan ajatuksia ja sparrausta saa, kun sitä tarvitsee. Ylimieliset gurut eivät meitä kiinnosta – huippuosaamiseen kuuluu meillä halu auttaa ja tukea myös kollegoja työssään.

Emme väitä olevamme täydellisiä – kukaan ei ole – mutta olemme huippuja kehittämään parempaa työpaikkaa yhdessä. Yhteishenkemme saakin kehuja työntekijöiltämme. Tarjoamme sinulle ison yrityksen hyvät työsuhde-edut ja uramahdollisuudet, mutta myös sopivan matalan hierarkian ja tekemisen kulttuurin. Jokainen voi vaikuttaa omaan työhönsä. Työhyvinvointiasi tukevat toimistojemme omat hyvinvointivalmentajat sekä erilaiset yhteiset aktiviteetit.

Hae

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä meille hakemukseksi CV:llä ja palkkatoiveella varustettuna urasivujemme kautta viimeistään 22.5.2019. Tehtävä on kokoaikainen ja toimipaikka sijaitsee Vantaan Aviapoliksessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuomas Brunou, Business Manager, puh. 040 517 2633 (17.5. klo 10-11 ja 20.5. klo 15-16).