(Poistunut julkaisusta)

Supply Chain Analyst, Outotec, Lappeenranta, Espoo
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018Työn kuvaus:
 

Outotec provides leading technologies and services for the Sustainable use of Earth’s natural resources. As the global leader in minerals and metals processing technology, we have developed many breakthrough technologies over the decades for our customers in metals and mining industry. We also provide innovative solutions for industrial water treatment, the utilization of alternative energy sources and the chemical industry. Outotec shares are listed on NASDAQ OMX Helsinki. www.outotec.com 
 


At Outotec we are passionate about building innovative and sustainable solutions that fulfill world’s growing need for natural resources. We are continuously entering new markets and businesses, which creates interesting opportunities for personal and professional growth in our multinational work environment. 

Etsimme nyt Outotecille kahta Supply Chain Analystiä vuoden loppuun kestävään määräaikaisuuteen. Työ on kokopäiväinen ja alkaa heti, kun sopivat henkilöt ovat löytyneet. Työskentelypaikka sijaitsee Lappeenrannassa tai vaihtoehtoisesti Espoossa.
 
Tehtävässä menestyminen vaatii sinulta hyviä IT-, erityisesti Excel-taitoja, tarkkuutta ja huolellisuutta. Sinulla on vahva ja analyyttinen ajattelutapa, osaat etsiä ja käsitellä isoja tietomääriä sekä yhdistellä niitä kadottamatta kuitenkaan kokonaiskuvaa. Tilaus-toimitusketjun ymmärrys helpottaa tehtävän omaksumisessa. Mikäli sinulta löytyy SAP-käyttökokemusta, on se etu, mutta ei välttämättömyys. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä.
 
Voit olla esimerkiksi valmistunut ammattikorkeakoulusta ja etsimässä urasi alkupäätä. Jos sinulla on jo kokemusta vastaavantyyppisestä Master Datan käsittelystä tai tilaus-toimitusketjusta, laskemme sen eduksesi.
 
Supply Chain Specialistina keräät ja yhdistelet olemassa olevaa tietoa.  Olet myös vastuussa tiedon, joka tukee tilaus-toimitusketjun toimintaa, analysoinnista. Raportoit organisaatiossa eteenpäin analysoinnin tulokset.
 
Kiinnostuitko?
 
Ota kiinni hienosta mahdollisuudesta kansainvälisessä ja mielenkiintoisessa yrityksessä, jossa pääset myös kehittymään ja oppimaan uutta. Laita hakemus ja CV:si Adeccon sivujen kautta www.adecco.fi mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään 15.7. mennessä. Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa keskiviikkona klo. 12-14 HR Consultant Sami Mentula, sami.mentula@adecco.fi tai numerosta 040 3582035.
 
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Supply Chain Analyst


Sijainti:  ESPOO


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Sami Mentula


Toimipaikka:  Kotka