(Poistunut julkaisusta)

Supply Chain Analyst (3 henkilöä)
SOK

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Miltä kuulostaisi mahdollisuus päästä ohjaamaan Suomen suurimman vähittäiskaupan tavarapeliä kehittyen samalla vähittäiskaupan toimitusketjun arvostetuksi ammattilaiseksi? Tähän tarjoamme sinulle erityisen mahdollisuuden varmistaen samalla edellytykset menestymisellesi. Haluatko tarttua tilaisuuteen?

Tavaravirran ohjauksen tulevaisuus on täällä

Sinua varmasti kiinnostaa, että otamme parhaillaan käyttöön uusia tilaamisen toimintamalleja, joiden ohjaamisessa käytämme Relex-järjestelmää, jonka pääkäyttäjäksi sinä meillä tulet. Tilaamista kehitämme, jotta meillä on parhaat mahdolliset eväät ohjata tavaravirtaa 1000 myymälän verkostossamme sekä täysin automatisoidussa Sipoon logistiikkakeskuksessamme.

Myymälä- ja varastotäydentämisen tiimeissämme on paikka kolmelle uudelle työkaverille. Tulet varmistamaan kanssamme Prismoissa, S-marketeissa, Sale- ja Alepa-myymälöissä, ABC-marketeissa ja Food Market Herkussa myytävien päivittäistavaroiden hyvän saatavuuden, alhaisen hävikin sekä optimaalisen varastotason niin myymälöissä kuin S-ryhmän keskusvarastoissa. Toisin sanoen huolehdit kanssamme, että suomalaisille on ruokaa kauppojen hyllyillä ja tavarat ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Pääset myös kehittämään kanssamme tilaamisemme laatua sekä toimitusketjumme kustannustehokkuutta. Vastaat myynti- ja tilausennusteiden ja tilaamisen keskeisten tunnuslukujen analysoinnista sekä tilaamisen säännöstöjen kehittämisestä ja ylläpidosta Relex-järjestelmään. Oman tiimimme sisällä olet tärkeä tuki päivittäisestä tilaamisesta vastuussa oleville täydentäjille. Lisäksi pääset tekemään tiiviisti yhteistyötä niin sisäisten kuin ulkoisten tärkeiden sidosryhmien kanssa; esimerkiksi valikoima- ja hankintatiimien sekä alueosuuskauppojen kanssa.

”Nyt käynnissä olevat uudistuksemme tähtäävät entistä korkeampaan automaatioasteeseen ja skaalattavuuteen. Kehität kanssamme malleja ja säännöstöjä, joilla laitamme järjestelmän laskemaan oikeat tilausmäärät automaattisesti. Tavoitteenamme on, että tilauslaskenta huomioi esimerkiksi alueelliset sääennusteet sekä tilaa aina oikeat määrät myös erittäin lyhyen säilyvyysajan tuotteita. Kiehtovaa, eikö?”

Jatkuva kehitystyömme tuo eteemme toistuvasti myös uusia henkilökohtaisen kehittymisen mahdollisuuksia. Näin pääset kehittämään ammattitaitoasi koko toimitusketjun ohjauksessa.

Tästä kaikki alkaa

Arkeesi saat meillä sujuvan startin kattavasta perehdytysohjelmasta. Tutustut sen myötä niin tiimimme jokapäiväiseen työhön kuin siihen, miten eri sidosryhmämme liittyvät työhösi. Pääset nopeasti tarttumaan oman vastuualueesi päivittäisiin ja viikoittaisiin tehtäviin sekä mukaan niin pieniin kuin suurempiin kehityshankkeisiimme.

Tämän voimme luvata

Tämä on rooli, jossa työskentelet konkreettisten asioiden parissa. Meillä on sormemme jatkuvasti Suomen suurimman päivittäistavaravirran pulssilla. Työ on myös luonteeltaan enemmän tekemistä kuin käsien heiluttelua.

Tekemisen mittakaava meillä on huima - miljoona tilausriviä päivässä & 1000 päivittäin Sipooseen saapuvaa ja sieltä lähtevää rekkaa. Tämä on työtä, joka koskettaa miljoonia suomalaisia ja heidän arkeaan.

Me olemme sitoutuneita jatkuvaan kehittymiseen ja kehittämiseen. Tämä ei todennäköisesti tule olemaan ainoa rooli, missä meillä työskentelet. Uusia mahdollisuuksia avautuu jatkuvasti ja oppimisympäristö on meillä monipuolinen. Tiimiemme sisällä on myös mahdollisuus vaikuttaa omaan vastuualueeseen ja sen painotuksiin.

Työkaverit. Meiltä saat työkaveriksesi tämän alan rautaisimmat osaajat, joilta opit varmasti uutta ja joiden matkassa kehityt. Meille on luontevaa jakaa osaamistamme ja tekemisen meininki näkyy intohimoisena suhtautumisena työhön ja toimintamme kehittämiseen. Kannamme vastuuta ja teemme työtä yhteisen päämäärän eteen - katse eteenpäin!

Tulevien työkavereiden ajatuksia heidän työstään pääset lukemaan täältä:
https://www.linkedin.com/pulse/blogi-jari-järvinen/
https://www.linkedin.com/pulse/blogi-wilma-vartiainen/

Arkesi sujuvuutta meillä helpottavat luonnollisesti joustavat työskentelymahdollisuudet. Työskentelyn mielekkyyttä lisäävät myös modernit työkalut sekä työympäristö Helsingin Vallilassa.

Entä sinun taustasi?

Tässä roolissa on oleellista, että taidat analyyttisen ajattelutavan. Osaat nähdä isoissakin kokonaisuuksissa sen oleellisen ja löydät taidokkaasti syy-seuraussuhteita. Sinulla on myös paloa kehittää omaa osaamistasi ja osaat toimia muutoksen sekä kehityksen keskellä. Et siis hätkähdä pienistä ja näet muutoksessa aina mahdollisuuden paremmasta. Et myöskään kavahda, jos aivan kaikesta ei ole olemassa vielä valmista prosessia tai prosedyyriä.

Mielestämme tässä työssä on hyötyä, jos analytiikka ja ennustaminen, tavaravirran ohjaus ja täydentämisen logiikat ovat sinulle entuudestaan tuttuja. Olet ehkä antanut jo näyttöjä menestyksekkäästä työstä näiden asioiden parissa vähittäiskaupassa. Myös korkeakouluopintosi antavat hyvät valmiudet tähän monimuotoiseen tehtävään. Meistä olisi kuitenkin tässä kohtaa kiinnostava kuulla sinulta, millaisin taidoin sinä tähän työhön tarttuisit?

Tule työkaveriksemme!

Saimmeko jo vakuutettua sinut tästä mahdollisuudesta? Voit hakea tähän tehtävään oheisen hakulomakkeen kautta 28.1.2019 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana. Älä siis suotta panttaa hakemustasi viime hetkeen.

Jos sinua jäi vielä jokin seikka askarruttamaan, Arto juttelee mielellään kanssasi esimerkiksi tehtävääsi, tavoitteisiimme tai meillä työskentelyyn liittyen. Hänet tavoitat parhaiten puhelimitse 010 76 80618 9.1. klo 16-17 tai 22.1. klo 15-16 tai sähköpostitse arto.ainasto@sok.fi.