(Poistunut julkaisusta)

Supply and Demand Manager
Axactor Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2020

Toimit asiakkaan ja Axactorin välissä varmistaen asiakkaan onnistuneen järjestelmien välisen integraation onboarding-vaiheessa.

Kasvumme edelleen jatkuessa voimakkaana kaipaamme joukkoomme toimitusvastaavaa, jonka tärkein tehtävä on tukea teknisissä kysymyksissä sisäisesti ja ulkoisesti asiakkaiden onboarding-kokonaisuudessa. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja sisäisesti myynnin, projektipäälliköiden, palvelupäälliköiden, IT:n sekä ARM-tiimin kanssa. 

Toivomme sinulta löytyvän osaamista ERP-järjestelmistä, erityisesti PK- yrityskentässä, järjestelmien välisistä integraatioista ja tietokannoista sekä ohjelmointikielistä ainakin yleisellä tasolla. Koulutukseltasi olet todennäköisesti AMK:sta tai yliopistosta valmistunut ja olet ehtinyt jo hankkia työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä useamman vuoden ajalta. Olet palveluhenkinen, etkä pelkää ottaa yhteyttä asiakkaisiin. Olet kiinnostunut tietoteknisistä ratkaisuista ja siitä, kuinka eri ohjelmat keskustelevat keskenään. Ratkaisukeskeisenä haet vastauksia ja varmistat palveluiden käyttöönoton nopean toteutuksen. Tässä työssä tarvitset sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa. 

Sijaintina on ensisijaisesti Jyväskylä, mutta voit hoitaa tehtävää mistä tahansa, kunhan olet valmis matkustamaan säännöllisti Jyväskylään kuukausitasolla.  

Tarjoamme sinulle merkittävän roolin kovassa kasvuvauhdissa olevassa yrityksessä, jossa töitä tehdään hyvällä yhteispelillä. Meillä pääset hyödyntämään osaamistasi ja kehittämään sitä edelleen. Viihdyt varmasti, jos omaat sopivasti huumorintajua, vahvan osaamisen tietoteknisten ratkaisujen ja integraatioiden osalta ja ennen kaikkea olet tiimipelaaja ja haluat auttaa meitä ja asiakasta onnistumaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa seniorikonsultti Elisa Puolakka puh. 040 7131 583. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 12.4.2020 osoitteessa www.mercuriurval.fi, viite FI-15190.